Mumy Hamileliğimin 12. haftasındayım, sol kalça tarafıma ağrı ve ani kramp giriyor bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
Siner Mumy ben de aynı haftalarda sağ kalçamda yaşadım. Araştırırken magnezyum eksikliğinden yada kalsiyum eksikliğinden olabileceğini okumuştum. Sonradan geçti ama hala arada batma oluyo
Sultanas Mumy bolca süt ve süt ürünleri tuketirsen iyi gelicektir benimde oluyor süt ürünleri tukettigim zaman çok iyi geliyor
Usluglhn Mumy 8 haftalik hamileyim sol kalcam da agri var. Hamilelikten once boyle birsey yoktu. Dr ma sordum yuruyus ve hafif egzersizlerle agriyi azaltabilirsin dedi.
Mumy Siner Çok ayakta kaldığımda yada hareket halinde olduğum zamanlarda oluyor haftaya doktor kontrolümüz var folik asit ten vitaminlere geçeceğiz bu durumu yaşayan var mı diye merak ettim.
Siner Mumy benim hamilelikten önce de olurdu çok çalıştığımda temizlik falan yaptığımda ama hamilelikten sonra iş yapmasam da oluyo arada
Mumy Kubraarikan Hareketli olsam ağrı çekiyorum hiç bişey yapmayınca da uyuşukluk halsizlik uyku halinde oluyorum doktorum izin verirse pilatese gitmeyi istiyorum yararı olur diye düşünüyorum.
Mumy Usluglhn Bende egzersiz yapmanın faydalı olacağını düşünüyorum haftaya doktoruma sorduktan sonra uygun görürse başlıcam.