Ayse1010 Başından beri geçmiyo doktor bunu geçirmemz lazım yoksa sezaryanda olsa normal De olsa sıkıntı dedi böyle bişey yaşayan var mı?
Sibella86 Ayse1010 geçmiyor ya bende aynıyım şurda bekliyim. erken doğum tehlikesi evet var ama doktorunuz korkutmuş sizi. ben pazartesiden beri organik elma sirkesi şçiyprum bardak suya 1 damla. Doktorum alkali su oluyor zararı olmaz içebilirsin dedi
Seda5892 Ayse1010 benim de başından beri var enfeksiyonum ne kullandıysam geçmedi günde 4 litreye yakında su içiyorum o bile fayda etmiyor hem özelde ki hem devletteki doktorum da pes etti daha ilaç vermiyorlar bana 😂
Ayse1010 Sibella86 Kadın doğumcum değil de dahiliye söyledi kendi doktorum dahiliyeye çıkmamı istedi ama 10 gün önce özele gittim o da aynısını dedi bugğn gittim izindeymiş devlette ki dahiliyeye gittim o da aynısını söyledi.Bide benim karaciğer enzimlerimde yüksek sürekli o sıkıntı
Ayse1010 Demet-budak 2 defa kullandım bugün tekrar verdi sürekli bunun için ilaç kullanıyorum başından beri
dvran22 Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı Doktor antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum ama bu durumdan dolayı erken doğum yapanlar oluyor diye korkuyorum 😏
Simos44 dvran22 doktorunuz enfeksiyon için antibiyotik vermiş ve kullanmıyorsunuz. Korkularınızı bi kenara bırakıp kesinlikle kullanmanız lazım asıl kullanmadığınız için korkmalısınız. İlerleyip kronikleşince ilaçla da tedavi edilemez. Ayrıca ilerlerse böbreğe ulaşma ihtimali var o da gebelik zehirlenmesi erken bebek kayıplarına sebep oluyor
Linaaskk_ Hamileliğimin ilk başından bari idrar yolu enfeksiyonu var antibiyotikte kullandım fitil de geçmiyor geçmedi doktor yinede ilaç yazdı ama ne aldım nede kullanmadım
Ayse1010 Linaaskk_ bende 32+5 oldum baştan beri çekiyorum ama bugün bunu geçirmemz lazım yoksa iki Doğum da farketmez sıkıntı olur dedi ondan korktum
Fgaslan Arkadaşlar bu 1,5 lt sulardan hergün 2 tane içine 2 limonu kesip içine atın ve onu için o 3 lt suyu tüketin ama 1 hafta içerisinde farkı görürsünüz
Kubraseyit00 Fgaslan ben limonlu su icemiyorum limonu direk yeyip suyu ustune iciyorum olmazmi oyle :/
Demet-budak Ayse1010 canim bende bikere kullandim cefaks yazdi. Istemsizce kullanmak zorunda kaldım. Sonrasinda idrar tahlili ve idrar kültürü yaptirdim arasinda fazlasiyla düşüş vardi ama doktor yine yazdi bana. Bende kararsiz kaldim. Kullansam mi kullanmasam mi diye. Sonra instagramda mukemmel bir ebe var ona sordum. Sonuclarimi da yolladim. Kendisi bana eski idrar tahliline gore düşüşün yüksek 2. Bi antibiyotigi kullanmana gerek yok. Bol su tuket zaten atarsin dedi. O yuzden bende ilaci kullanmayi düşünmüyorum
Ayse1010 Demet-budak Ben baştan beri ilaç kullanıyorum kullanmadığım da hemen tekrar yükseliyo bugün verdiklerine yine başladım.İdrar için kullanıyorum karaciğer enzimleri için kan için bir sürü ilaç oldu allahım korusun bebeğimi cidden saçlarım beyazladı gitti şunun stresine
Demet-budak Ayse1010 iyi düşünelim iyi olsun insallah. Bol sıvı tüket canim. Insallah bunlari da atlatacağız😊
dvran22 Simos44 doktorum ilacı daha bugün verdi ve kullanma konusunda endişeliyim kullanmayacağıma dair birşey söylemedim ..erken doğum riski oluşmasın, bebeğim sağlıklı olsun diye tabiki kullanacağım ama antibiyotik diyince insanın gözü korkuyor😐😐
Sehamehmet Kızlar nasıl anladiniz enfeksiyon u benim.idralde çıkmıyor yeşil.akintim var ve buara acayip kaşıntı oluyor fitil kullan hicbir ise yaramadı onlar daha çok kasindirdi 😞 32 haftadayım i.sallah biran önce anlatırız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Htc_Kubra Bu sıkıntısı olanlar tuvalette sirkeli su bulundursun her taharetten sonra onunla da yıkayın azalarak geçiyor. Inşallah faydasi olur.