Lamelif 35+5 haftalıkken 2850 gr olan bebeğim bugün 36+5 3260 gr olmuş 🧿 Demekki son haftalarda çok alıyormuş 38+3 haftalıkken sezaryen olacam bakalım kaç kilo doğar miniğim 🌸
Mom72626 Lamelif aynen canım 34. Haftada 2.355 çıktı çok üzüldüm bugün tam 36. Haftadayım 2.800 çıktı 🧿🧿♥️♥️
Leyliiii Lamelif Ben 36. Haftada gittim 2850 gramdı 38+3 te gittim 3000 gram olmuş zayıf bir bebek olucak dedi doktorum 🙄🤷🏻♀️ Sağlıklı olsun kilo önemli değil
GuelGltkn Lamelif üzülmeye ne gerek var ki doktor saglikli diyosa hersey iyidir benim bebegim 32 haftalik ve 1700 gram benle ayni haftada olanlar var 2300 falan diyolar sok oluyorum 😳 ama doktora sordum iyi dedi genetik yapi meselesi anne baba nasilsa bebekte öyle olur istediginiz kadar yiyin icin kilo almaz
Sumeyraerva Lamelif ilk kizim 2 kilo dogdu 5 yasinda 22 kilo suan bayagada uzun boylu ikinci kizin 2790 gram dogdu suan 1 haftalik saglik acisindan hic bi sorunumuzda yok kiloya cok takilmamak lazim saglikla ilgili bi sikinti yoksa tabi
Kelebegimmm Bebeğin sağlığının kiloyla alakası yokki.ben çok çok zayıf doğmuşum ölür bu yaşamaz falan demişler.ama şimdi yorum yapıyorum😃
NurdanHakan Kelebegimmm ya harika bir yorumdu 😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Çok hoşsun hakikaten 🎈🎈🎈 durduğum yerde gülümsedim
Muhendisanne Leyliiii sızı her yerde buluyorum ama 🙈 ben de 37+3 te gittim. 3 kilo dedi. Sanırım.benimde zayıf bir bebeğim olcak
Emine982 Leyliiii benim de aynı cnm 38+2 de gıttım 3kılo 130 gr cıktı gayet ıyı dedı yarında doğum var Allah'ın izniyle
Kelebegimmm NurdanHakan Minedemir15 şimdi benimde erken doğum riskim var.hastanede çok duydum biraz kilo alsın falan diye az daha kafaya takacakdım)önemli olan gelişimi yerinde olsun.fazla kilo zor doğum demek zaten.şu zamana kadarda kilo alsın diye bişey yiyib içmedim.normal her kesin yediklerinden yedim
Vet-hek-meri Benimde 35.haftada 2600 g cıktı aynı haftalarda 3000 g ve üzeri olanı gördüm bu forumda aman sağlıklı olsunlar da kilo cok mühim değil bence
Linaaskk_ Lamelif Ay benim 37 haftalıkken 2700 dü kilosu nasıl psikolojim bozulmuştu sonra birden bir arttı ben şok 39+5 teyim 3800 oldu doğmaya da niyeti yok 4 kiloyu geçer diye bekliyorum doğana kadar
EcemErgen 38 haftalığız. 3 kiloyuz. Normal heralde. Benimde doktorum çok iri bi bebek olmıycak, ama bence kilosu iyi yeterli dedi. 3200 3300 civarı doğabilir dedi. Çok kilolu olsa normal doğumun zor olur dedi.