Dun gece ishalım var diye post açmiştim sagolsun çogu arkdas yapmam gerekenleri yazmıştı gece boyu uyumadım ve altıma kaçıracak kadar durumum kötuydu sabah idrarımın çay kadar kırmızı oldugunu görünce enfeksiyonun ilerledıgını düşündüm çok panikledim eşim bayramdan dolayı çok yogun ve gelemiyordu Dr aradım meşgule attı daha da çok strese girdim ve aglamaya başladım neyse saat 12 30 hastaneye gittim sekreter fişe gerek yok dedi dun kontrolum vardı o yüzden Dr geldi hala çagırmıyorlar ben ishalden dolayı güçsüz kaldım ve ayak parmaklarım morarmaya başladı sekreter randevusu olanları alıyorum dedi biraz daha bekledim ve sabrım taştı titremeye başladım illa ki bagırayıp çagırayımmı ben buraya acıl geldim rahatım yok neden almıyorsunuz hala dedim ve aldılar Dr um sert bir şekilde ishalin hamilelikle alakası yok gıda zehirlenmesi serum takar evine gönderirim dedi ama idrarım bu şekilde çocuğuma geçecek dedim ooo her enfeksiyon çocuğa geçse ölür çocuklar dedi bu kurduğu cümleler beni hiç tatmin etmedi çok sinirlendim nst ye gir sonrada serum için aşağı in dedi nst de ki bayan sancınmı var dedi hayır ishalim vardı Dr neden nst istedi anlamadım dedim ishal dogumu başlatabilir o yüzden kontrol için dedi hani ilğisi yoktu bana çok saçma geldi başka bir Dr dan buraya gelmiştik iyi diye şimdi beni hayal kırıklığına uğrattı ne yapcam bilmiyorum