Busra5341 Kiz , erkek bence isim secmek cok zormus ya insam secemiyo bizede doktorumuz yuksek ihtimalle kiza benziyor dedi henuz netlesmedi ama arya /erva / derin / duru olarak secenegi 4e indirdim su anlik 😊
Busra5341 aeae dimi 😊 ilk gonlumden gecen arya sonrada duru benimde cok hosuma gidiyor tek basina gayet guzel iki isme pek sicak bakamiyorum su anlik boyle bakalim . Insallah sende bulursun icine sinen bir isim dogana kdr ancak alisiriz 😊
Cortoluna aeae valla kız olsaydı yüksek ihtimal Azra olacaktı,anlami da güzel saf,temiz.bir de Azra Akın hayranıyım sormayın :) belki size kısmet olur :) sağlıkla doğsunlar da inşallah isim bulunur.
aeae Busra5341 aynen sıkıntım o aslında bi isim buluyorum iki gün sonra yok ya bu olmaz alışamam gibi geliyor sağlıkla gelir inş bebişin 😍
duyguyalnizcetin Zeynep ve defne isimlerini çok beğeniyorum ama birini ablam birini kuzenim kaptı bizde hep kız olursa Umay koyalım dedik anlamı çok güzel çünkü ve çok şükür kızım olacak 😊😊Umay kızım 😍
Serife007 Bende karar veremedim 🤦🏻♀️ Kız ismi bulmak ne kadar zormuş . Doğumuma bir kaç gün var ve hala isim bulamadım 🤷🏻♀️ Nefes nasıl isim görüşlerinizi alabilir miyim?
El_mu GeeeF Olsun yiyeceği ekmeği varmış bizde 4 kız kardeşiz cok güzel birşey saglıkla buyutun inşaAllah 😊
Mesa33 belinay13 ben de öyle biliyorum ama bikaç yerde öyle bişe okudum umarım yanlış bilgidir araştırıyorum bakalım