TugbaOlcay Merveplnc Hastane odası için de biz gurbetteyiz hastaneye burda pek gelen olmaz eve gelicekler muhtemelen. Onun için de bayramdan sonra magnet çikolata filan yaptırıcam gelenlere ikramlık 😊
TugbaOlcay feyzaa34 Evet ben de öyle duymuştum. İnşallah öyle olur. Valla ben de büyük diye korkuyorum. Normal olursa çok zor olur diye 😔
Hfsskbr Merveplnc çoğunluğu hazir. Zrn ikinci olduğu için pek.bsye ihtiyacım olmadi cantam da %90 hazır ufak tefek alinacklari bayram sonu alip koyacagm insaAllah
SalihaSomuncu5 Merveplnc tamam degil hala alincaklar var bayramdan snra tamam olur yikayip utuleyip hazirlariz diye dusunuyorum daha var ztn dogumuma
Askkokuluyavrum Merveplnc bende çok şükür hallettim herseyini ama Doğum yapacağım yerde çok fazla tanıdık es dost olmadığı icin hediyelik sus eşya işine çok girmicemm ben belki 40 mevlidi yaparsam o zaman belki yaptırabilirim
espalp Merveplnc 32+0 olduk 🙏🏻 Raporumu aldım bugün. İlk kez nst’ye girdim 😂 gece göbeğimin altına yastık koymadan uyuyamıyorum canım acıyor. Çok şükür idare ediyoruz😂
Merveplnc sevdaertene dualarımız seninle canım benim hiç sıkma canını rabbim yardımcın olur inşallahhh
Merveplnc TugbaOlcay bende son günlere bırakmamak için 31. Haftada bitirdim cnm valla nefes alamıyorm evde annemin kliması vardı orda ütüledim klimayı açıp yoksa duramıyorum başında ütünün
TugbaOlcay Merveplnc Valla en iyisini sen yapmışsın. Ben 31den bu yana temizlik yapıyorum. Erteleye erteleye bugüne kadar geldik işte. Çok kötü olursam eşime ütületirim artık 😊
espalp Merveplnc rapor almaya devlet hastanesine gittim. Doktor zorla nst’ye gönderdi ben de anlamadım 🤷♀️ Kasılma falan yok, bi şey de çıkmadı saatlerce beklediğimle kaldım😂
Taneminci Bende eylül annesiyim 34+4 üm bugun sanki karnım çok fazla yukarı çıkmış ve şişmiş sizde oldu mu böyle bir durum 🙄
Merveplnc Taneminci bi sanki aşşağı inmiş gibi geliyo bi patlicakmışım gibi yukarda canım dönüyorlar galiba🤦🏻♀️🤗
Merveplnc espalp ilginçmiş canım bide devlet erkenden nasıl almış öyle😂 rapor içinmi acabaa oda olabilir