Merveplnc 34+2 oldk bugün kızlar son 2-3 gecedir ciddi nefes darlığı yaşıyorum yatamıyorum nefes alamıyorum resmen. Ve pamuk kızım aşırı hareketlendi. Kilomuz önden gidiyor 30+4te 2.250ydi 4 kilonun üzerine çıkması bekleniyor 🙄 sizde durumlar nasıl??
Scb Merveplnc 35 haftalığım benim oğlumda önden gidiyor uykular uzun zamandır yok zar zor uyuyorum yoruldum artık bu durumdan bi an önce geçsin istiyorum 😒🤦♀️
feyzaa34 Merveplnc 34 haftayiz bizimki 2 kg 32 haftasyla ayni kiloda hic almamis bunu duyan herkes gelip biseyler yediriyor patlicam😭
SalihaSomuncu5 Merveplnc ayni durum bendede var nefes darliği saga sola asla donemiyorum vc yetisene kadar sabah oluyor surekli tuvaket ihtiyaci var. İstah 0. 30+4 te 1850dik bizde suan 32yiz 2olmusuzdur insallah
Rknvlkn Merveplnc beni de sürekli lavaboya kalkmak çok zorluyo ya su içsem ayrı dert içmesem ayrı dert vallahi hamileliğin başından beri uykuya hasret kaldım bebiş olunca zaten kalan uykuya da veda edicez. 34+4 oldum bende 33 de 2200 gramdı bu hafta sonu kontrol var bakalım ne kadar oldu 😊
Merveplnc Scb bende bi an önce doğsun istiyorm. Hiç sıkıntım yoktu hamileliğimde mide bulantısı kusma vs 30. Haftadan beri aşırı mide yanması yaşıyorum kusmaya başladm alt üst oldum resmen🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Merveplnc Scb feyzaa34 Hfsskbr SalihaSomuncu5 Rknvlkn Askkokuluyavrum TugbaOlcay sevdaertene Semre42 Sirincili Bu arada hazırlıklarınız ne alemde kızlar odamız hastane çantamız hazır yarında hastane odası için süs hediyelik felan bakmaya gidicem inşallah
Merveplnc feyzaa34 canım hiç alakası yokmuş aslında yemeyle bende inan yemiyorum detaylıda söylediler 22.haftada 800 gramdı. Dikkat ediyorum yediklerime yinede çok alıyor kiloyu genetik galiba babamız 4500 gram doğmuş bende 4000 🤦🏻♀️
TugbaOlcay feyzaa34 Canım üzülme o kadar da geride değil bebeğin. Ben de çok küçük doğmuşum. Ama annem söyler beni hiç yormadın doğum çok rahat oldu diye. Belki bebeğinin küçük olması daha iyi olur doğumu rahat yaparsın.
Hfsskbr Bende bgn kontroldeydim 34+5 deyim seZaryen günümü verdiler. 11 eylül de kizimi kucağıma alacagm Allahin izniyle. Artk hareket etmek biraz yoruyor
Merveplnc Hfsskbr hadi hayırlısı canımm😊 neden sezaryen oluyorsun kendi isteğinlemi benim iri bebek olduğu için sezaryen olucak büyük ihtimalle
Merveplnc Scb içiyorum canım 2.şişedeyim şurup aldım. Gündüz midem yanıyo gece nefes alamıyorum napcağımı şaşırdım iyice bi an önce gelsin istiyorum valla çok zorluyor artık
feyzaa34 Scb Merveplnc ay bide özellikle yanmalar gece iyice artiyor cok kötü ya bende rennie duo kullaniyorum artik o bile işe yaramiyor🤦♀️
feyzaa34 Merveplnc hahaha oy masallah canim size😀😊😍 bende 1.700 dogmusum 40 haftalik hemde aynen dedigin gibi genetik 😉😘
Semre42 Merveplnc kesinlikle katiliyorum ben 5 ay boyunca resmen kilo verdm doktorum hep.serum takti bebek beslenmiyor diye simdi masallah gayet iyi genetik oldugunu dusunuyorm bende babasi da 4 kg dogmusuz boyda kiloda genetikle alakali olablir
Scb Merveplnc salatalikta iyi geliyodu surup iyi gelmediyse bende cabuk yoruluyorum halsizim sıcaklar mafediyo zaten
Merveplnc feyzaa34 38haftada 4 kilo doğmuşum 😂 hem erken gelmişim hem dombidik 😂 gerçi hala öyleyim hem göbek hem bebekliyiz😂
Merveplnc SalihaSomuncu5 gerçekten öyle canım nefes almayı özledim rahat rahat ya oturuyorum olmuyo yatıyorum olmuyo bekliyorum sabaha kadar yatağın için napsam diye 😴 36.haftada kontrolum var inşallah çok almamıştır pamuğum ya😬 doğuramicam cimcimeyi bu gidişle
Merveplnc Scb dün sadece evi süpürüp sildim inan kan ter içinde kaldım hiç bişey yapamıyorum yemeği bile oturarak yapıyorum😣 kendimide çok bırakmak istemiyorum mızmızlanmıyım kimseye yük olmiyim diye ama artık yardım alma zamanım gelmiş dün anladım bunu😪😪
Scb Merveplnc bende aynıyım ama yardım etcek kimse yok malesef yemek yapmak o kadar zor geliyo ki bende kendimi birakmiyim diyorum az kaldı diyorum 😒 bence gelecek olan varsa cagirabilirsin
Merveplnc Scb yemeğimi yine yaparım da temizliğe çağırmam gerekicek canım ev çok kirleniyor cam perde bi dünya iş var 😣 annem yakın allahtan beraber yaparız artık
Merveplnc Rknvlkn ya ben bide aşırı uykuyu severimmm bıraksan 24 saat uyurum😂 hiç uyku problemi yaşamadm ya şuan hayalet gibi geziyorum evin içinde gözlerim şiş uyu uyan uyu uyan 😂 rabbim alıştırıyo uykusuzluğa resmen 5 te uyudum dün gece 10a geliyodu saat uyandm 🤦🏻♀️😂😂