burhanaltintop kızımda yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun şuan.ben yazmışım gibi okudum.hislerini çok iyi anlıyorum tecrübelerimi paylaşıcam belki faydam dokunur. Benimde sütüm çok çok fazlaydı ve meme ucum yok denecek kadar küçüktü mama vermemek için silikon uçla emzirdim 2 ay boyunca.marka farketmez sadece iyi dezenfekte et. Sol göğsümün ucu nerdeyse kopma noktasına gelmişti sağlık ocağına gittim ebe halime acıdı yaşadıklarımı anlattım sağolsun yardımcı oldu.şırınganın ters tarafıyla göğüs ucumu çektirdi ve büyüttü. Aile hekimim göğüs ucum için karışım krem hazırlattı ebebekten avent göğüs kalkanı aldım 4 gün boyunca sürdüm kapadım 5. Gün memem kendine geldi çok faydasını gördüm. Meme ucum şırıngayla büyüdüğü için silikonları attım mememi vermeye başladım sütüm çok fazla olduğu için alırken yine zorlandı bunun çözümünüde şöyle buldum. Eczanelerde satılan klasık el göğüs pomposıyla emzirmeden önce azcık sağıp gerginliği azaltıryordum kızım kolayca almaya başladı ve o problemide öyle aştım. Umarım faydam dokunmuştur. Silikonla emzir ama devam ettirme biran önce sağlık ocağında ebenden yardım iste hiç tereddütsüz yardım ediyorlar.kendinde yapabilirsin ama tecrübeli birinin yapması daha kısa ve acısız oluyor.geçmiş olsun sağlıkla büyüt inşallah 🥰