Konya_gelini Kızlar bugun kontrolüm vardı ve plesanta rahim ağzına çok yakınmoş doktor yatıp dinlenmemi söyledi. Bebeğime bir zarar verir mi?
Kumsalinannesii Konya_gelini iliski yasak ağır is yapmak yasak diye biliyorum. Bide normal Doğuma engel ins yukarı çıkar dikkat etmelisin dinlen bol bol
Tugcen Konya_gelini Bendede var .Bebege hic bir zarari yok.Sadece kendimize zarari var..Kanama olmamasi icin dikkat etmeliyiz.Iliski yasak..Bol bol dinlenmeliyiz..
Bendisdemir Benimde arkada dedi yukarda mı demesi lazım iyi olması için. Bana yat dinlen falan demedi.
Bendisdemir Konya_gelini arka olması iyi o zaman. Rahim ağzı falan demedi bana . Teşekkür ederim cevap iyi 😀
Konya_gelini Tugcen bu ay takibe alalım gelecek ay konusalım dedi. Kesin sezeryan demedi . Belki düzelir dinlen. İliskiye de girme dedi
Htczmra Tugcen Banada öyle söylemişlerdi bı aydır istirahat halindeyim çok şükür yukarı çıkmış dikkat edin 28 haftaya kadar cikabiliyor
Tugcen Konya_gelini Insallah cikar yukariya..Ben Australia yada yasiyorum..Burda benle her hafta gorusuyor doktorlar..Durumumun ciddi olldugu icin..