Kerime47 Bn 34+3 en son gttıgımde bebegım ters oldgunu söyledıler normalde kasık tarafımda hıckırık mı tekme mı kestıremedgm bır hareketlılık ama bgn hep mıdemın altnda hareketlılık bar dönmüş olabılır mı yoksa donmeye mı çalışıyor
Esradgc Kerime47 ayy bende 36 haftadayım bu sorunun cevabını bende arıyorum normalde aşağıdaydı ve dönmüştü dünden beri gögüsümün altında neredeyse neden böyle oldu bende anlamadım aşağıda olması gerekirken baya yukarı çıktı
Annee2 Kerime47 benim bebeğimde ters dün kontrolüm vardı 35+3 doktor bu saatten sonra dönmez dedi. Ve internette bebeğe ait anomali yazıyor sebepleri arasında moralim bozuldu
Seydaaaaaa Kerime47 canım benim bebeğimde ters 34 deyim dönmedi hala yukarı çıkınca dönmüş sayılmıyor dedi doktor bende aşağıda hissediyorm sanki hemen doğuracakmışım gibi baskı yapıyor vajinaya ama akşama yukarı çıkıyor keyfi nasıl isterse 🤩
Esradgc Kerime47 valla bende bugun neresi nerde anlamıyorum bugün diger günlere göre daha bi hareketsiz anlamadım neler oluyor içeride
Kerime47 34+3 bnmde dun gunduz fazla hareketlı dgldı ama aksam uyutmadı bnı bgnde cok hareketlı masallahı var
Esradgc Kerime47 zaman geçsede artık sağlıkla kucağımıza alsak zaten 37 yi bi görsek tamam 😁 bide benim bebiş önden gidiyor kilo olarak zaten en fazla 38 e kadar bekler doktorum öyle dedi 🤣
Kerime47 Esradgc ne güzel ya bnde erkenden gelsn dyrm ama bnm bebegım ters dönüp donmedıgını bıle bılmyrm
Esradgc Kerime47 bende erken doğurmak istiyorum benim sezeryan olucak zaten allahın izniyle ama benimki erken dönmüştü kız mı erkek mi seninki
Kerime47 Esradgc kız en son gttıgımde hala ters demıstı bgn hareketleri mıdemın altında dondu mu dyrm acaba
Kerime47 Seydaaaaaa bgn hareketlerı yukardan hıssettım belkı bır umut dönmüştür normalden oysakı korkuyrm