Zeynepsult Kürtaj.olanlar varmi acaba uyutrakmi.yapiliyor yoksa ayikken mi.yapiliyor acı hisediyormusunuz ?
Cigdemmcey Zeynepsult bir kere olmuştum hem bayıltılarak var hemde bayıltmadan ben bayıltılarak olmuştum 15 dk içinde bitti uyandığımda çok sancım olmuştu sonra iğne vurdular geçti
seyma281015 Zeynepsult uyutularak oldum. Çok kolaydı hiç ağrım sızım da olmadı sonrasında. Hiç korkulacak bişey değil
Ecrinbzkrt Zeynepsult boş keseden oldum uyutuldum ve uyandıgımda cok rahattım sankı hıc bırsey olmamıs gıbıydı
Hilalkula1215 Zeynepsult özelde dil alti hapı verdi assadan da hap atiyorlar bebek rahme düssün diye bezliyorlar sonra. Bekliyosun oyle yarım saat falan. Sonra catala cıkıyorsun damar yolundan narkoz veriyolar hic bisi duymuuosun uyandiginda bitmis oluyor yürüyerek cikiyorsun
Bianne Kürtajı yapacağınız yere göre değişiyor. Çoğunlukla uyutuyolar narkoz ile. Açısını uyandıktan sonra narkozu atana kadar hissettim.
Melike37 Boş kese nedeniyle şubat ayında kürtaj oldum uyutularak ve uyandığımda hiç ağrı yaşamadım genelde duyduğuma görede uyutularak yapılıyor
Bushuz Canim bende dusuk yaptim icin kurtaj oldum bayiltildim uyandigimda hic birseyim yoktu sadece agri kesici serum taktilar bitene kadar yattim sonra hemen ayaklanfim ertesi gunde taburcu oldum hafif sancin oluyo ama onada agri kesiciyle geciyo
Buzii Uyutulmadım, Doğum gibi bir şeydi çok canım acıdı. Ve sabahtan akşama kadar hastanedeydim düşmesini beklediler sonra kalıntı kalmasın diye temizlediler
hohomoromu Buzii ozmaan senın gebelık haftan buyuktu canjm dogum gibi bir şey yasadıysan cok gecmıs olsun
sevgitekes Zeynepsult benimki Özelde bayiltarak yapılmıştı hicbisey hissetmedim ama kalkınca sizi oluyo az
Deletedmom090 sevgitekes ablacim kurtajdan sonra ne zaman hamile kaldin benim kutaj olali 2 ay 8 gun olsun bu ikici atemi dun gordum folik asit içmeye başladim
hohomoromu Zeynepsult ben genel uyutularak oldum canlı canlı kürtaj olanıda gördüm ama hiç tavsiye etmem bence anestezi al muhakk
_MissLaviNia_ Zeynepsult ben ozelde oldum vakum yontemiyle uyudum uyandim btmsti kisa surmus esimde ole demsti cok beklemedn demisti
Deletedmom090 Zeynepsult buyuk ve kuçuklugune bakiyor ben 3 aylikti bebegim uyutarak yaptilar tipa gore onlar için buyuk 13 haftalik o yuzden beni uyutarak yaptilar aciya dayanamazsin dediler
sevgitekes Deletedmom090 bir ay korundum yani bir adet sonra 20 aralıkta kürtaj oldum 22 ocak son adet folik asiti de hiç bırakmadım bu arada ablacim demissiniz yaşım 18 😄
Deletedmom090 sevgitekes benimde 19 ya ablacim dedim ama aslinda baci anlaminda biz azerbaycanlilae baci kelimesini çok sik işletiriz mesela disarida hep bizim erkekler baci der bende baci yerine abla yazdim hakkini helal et
Minikmucizem_ Zeynepsult bana uyutarak yapildi hicbisey hissetmiyosjn 15 dk falan suruyo. Uyaninca adet sancisi gbi agrin oluyo hemen serumun icine agri kesici falan koyuyolar rahatliyosun korkulacak bisey yok rahat ol
Blackkcat Zeynepsult 10.haftamda anesteziyle oldum,uyanınca hiç bir ağrımda yoktu hatta kanamada hiç olmadım