zgeKanerConker Kızlar ilk çocuk için sezeryanı 38. Haftada yapılıyor diye biliyorum ama kimileri ilk çocukta baya bekletiyormuş 40. Haftalarda yapıyorlarmış bilenler bir yardımcı olabilirmi bebeğim iri olduğu için sezeryan gözüküyor büyük ihtimal
Fasulyeninannesi zgeKanerConker olur mu ya öyle şey ben kendi isteğimle 36 haftalık doğurdum gelişimine bakarlar pozisyonuna suyuna ona göre karar verirler hayatım şimdi ikinciye hamileyim 37-38 haftalık olunca doğurcam inşallah spinal sezeryan tavsiye ediyorum bu arada Net Doğum zamanını sadece bebişin gelişimi belirler canım aklını bulandırma hiç 🌸👍🏻
Halimearslan55 zgeKanerConker 4.900 su oğlum normal diye yattım catım dardı ve kafası yandaydı o yüzden yapamadım sezeryan oldum. Doktor kilosuyla ilgili birşey demedi bana ama yapan da var
smcnkrt zgeKanerConker oğlum 40. +larda doğdu 4.100 dü çatım dar olduğu için sezeryan oldu kızım şimdi 30+2 36 37 hafta gibi alınacak
Ebrarela zgeKanerConker ben 2013 de kızımı 40 haftalıkken sezeryan ile doğum yaptım sezeryan olacağı önceden belliydi dr bekledi
zgeKanerConker Fasulyeninannesi haklısınız doktorum istersen suni sancı veririz gelişimi ileride olduğu için normal tutturursan dedi bilemedim hiçç bende birde panik atakta var strese girince tansiyonumu etkiliyor spinali yapabilirmiyim bilemedim 😔
zgeKanerConker Halimearslan55 benim normal doğumada cesaretim yok açıkcası bilemiyorum hayırlısı artık
Halimearslan55 zgeKanerConker benimde yoktu sezaryen olacak diye çok sevindim açıkcası ve sezeryandan sa çok memnun kaldım .. belden oldum ikinci gebeliğim tekrar belden olacağım
zgeKanerConker Halimearslan55 bende ona cesaret edemiyorum panik atağım var tansiyonum yükseliyor hemencik belki sakinleştirici gibi birşey verirseler doğum öncesi bi nebze cesaret ederim
Fasulyeninannesi zgeKanerConker spinal sezeryan sırasında da zaten sakinleştirici yapıyorlar tansiyon sorunu falan olursa hiç sorun değil o atmosferi tadınca hiçbişyin kalmaz bence canım 😂😂😂
MerveTaer zgeKanerConker doktorum ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi dedi bebek için o yüzden 38 + 5 te alıcak inşallah
Kivanclimerve Ilk cocukta 40 haftaya kadar bekleniyor cunku normal yolla gelme ihtimilani goze alarak bekletiyolar doktorunuz sezeryanami karar verdi? Kilosundan nasil bu kadar emin cihazlar dogru olcmuyorki