Afifeayten inşallah seni kimse burada hırpalamaz kuzum, ne senden anne olmaz kalacak ne başka şeyler. Bende senin gibiydim hatta hamilelikte daha da çok arttı isteğim daha da keyifli gelmeye başlamıştı 😂 şu an 22. Haftadayız 1ayı geçti bırakalı şükür ama ağlaya ağlaya bıraktım. Defalarca denedim bırakmayı, hergün söz verdim kendime olmadı tekrar baştan denedim. Hergün dene, azaltacağım diye değil bırakacağım diye dene hergün, olmasın hüsrana uğra ama hergün dene, 18yıldır sigara içiyordum normalde oldu, eşimde içiyor yanımda da içiyor, hala ara ara vuruyor ama içmiyorum, birisi yazmış evde sigara olmasın diye olsun, eşimin paketleri var evde ama alıp içmiyorum ve normalde böyle iradeli biri değilimdir, şuan balındasın daha ama o tarama testleri yaklaşıp sonuç beklemeye başladığın zamanlar var ya işte o zaman senin için kabusa dönecek, ya çocuğumda bir şey çıkarsa ya ben sigara içtiğim için çocuğum engelli olursa diye, ben her gece rüyamda ağzı yüzü yamuk engelli çocuklar doğurduğumu gördüm rüyamda, dedim ki bu korkuyla 9 ay nasıl geçer, geçmez. Şimdi nasıl bırakırsına gelecek olursak öncelikle bırakacağın gün öncesi geceye yani uyuyacağın saate kadar kendine ait paketin bitmiş olsun, ertesi güne paketin kalmasın, bir tane bile sigaran kalmasın çünkü o senin nefsini sürekli dürtüyor, gün içinde sigara isteği geldiğinde bolca su iç yani normalde 1 bardak su içebiliyorsan istek geldiğinde 2 bardak su iç o isteği kırıyor çünkü, ilk bir hafta sende sigara isteği uyandıran şeylerden uzak dur; tatlı, çay, kahve vs. (inanmayacaksın ama bende en yakın arkadaşım sigara isteği uyandırdı 😅 yanımda sigara içilmesi değil onunla tatlı tatlı sohbet etmek uyandırdı). Hadi inşallah en kısa zamanda bırakırsın. Bebeğinde hayırlı olsun bu Arada umarım sağlıkla sağ Salim alırsın kucağına