EbruCnr amin çok teşekkürler 12 gün sonra 7 aylık olcaz inşallah 🥰 allahım herkese nasip etsin inşalalh..
Hastaneden yana hiç endişeniz olmasın. Hemsiresinden, anestezi uzmanına, temizlik gorevlisinden doktoruna kadar hepsi mükemmel.
Normalde spinal olanlarda bel ve baş ağrısı olur, 1 gün bile agrım olmadı, bunu anestezi doktorunun iyi olmasına bağlıyorum, çünkü çok fazla ağrı çeken insan gördüm.
Çoğu arkadaşımın dikişleri sızladı ben hiç yaşamadım, doktorumun (sedef hn) eli çok çok iyiymiş..
Ameliyatta uyanık olmas fikri insanı geriyor ama hiç gerek yok. Görevli kişiler o kadar ilgili ve sıcaklar ki nerde olduğunu bile unutuyosun..
Hastane, bebek dostu bi hastane. Bebek hemşireleri inanılmaz ilgili. Bebek emmedi olmadı diip mama vermiyolar. Bebegim memeyi tutmakta zorlandı başta bikmadan gösterdiler gece 4de cagirdim 2 kere üst üste geldiler. Ve hiç mama vermeden 7. Aya giriyorum çok şükür..
Demem o ki ne hastane endişeniz olsun ne de sezeryan korkunuz. Ben çarşamba doğurdum cuma taburcu oldum cumartesi ev süpürdüm.
Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum❤