Sahay Bebeğim 24 haftalık 28 cm 666 gr doktor küçük bi bebek dedi sizlerin nasıldı bu haftada kafamı karıştırdı
Sonay Sahay bende o haftalarda 772 gr şuan 30 haftalık 31 haftaya uyumlu 1.670 gr bence gayet normal geldi bna . Kaşar peyniri muz süt ceviz badem balık bunları bol tüket cnm
Eliftotree Sahay bence gayet normal canım benim de o haftada 710 gramdı zaten 30lu haftalardan sonra daha fazla kilo alıhorlar bebişler hiç canını sıkma sağlıklı olsunlar da sonradan da kilo alırlar 😊
Sahay Sonay tamam teşekkür ederim çalıştığım memleketimden ailemden uzak olduğum için çok düzenli de beslenemiyorum açıkcası ya
Bsnrck Sonay benimde 22+2 ama doktor 1 hafta geriden geliyor dedi bunları tüketirsem haftasiyla uyumlu gider mi 😒 bütün gece uyuyamadim acaba bisey olur mu diye vitamin hapi vardi iste bi de doktor onu kullanıyorum
Sonay Bsnrck gelişimine gore oyle demiştir burdan bi Kullanıcı bebeği küçük olduğundan bunları yediğinde doktorun bile şaşırdığını söylemişti ve bende bunları yiyorum oğlumdada yedim 3.850gr Doğdu dene bence cnm hem beslnyici hemde kilo ısırıyor bebişe
Sahay Eliftotree aynen inşallah canım hepimiz bi kavuşsaydık hayırlısıyla yavrularımıza öyle deyince doktor ister istemez sıkıntı ettim biraz 😞