kader34 Hayırlı günler kızlar dün biraz temizlik yaptım 13 haftalık hamileyim geceden beri kasık ağrım var ama herhangi bir kanama tarzı bişey yok sizce endişelenmelimiyim normal midir yorulduğum dan olabilir mi eğilip kalktım baya
minikkurabiyem2019 kader34 yoruldugundandır cankm ama kanama leke tarzı bi durumunda hiç durma dr git
Zade kader34 Uzun süre ayakta kalmak eğilip kakmak falan bende de aynı etkiyi yapıyor .. Temizliğini yavaş yavaş dinlenerek saatlere bölerek yap canım :) çok yorma kendini
kader34 dlk_s haklısınız ağır falan kaldırmadım aslında toz alıp yerleri sıldım vs süpürge falan açmadım
Bertug-Tugberk-Mom Yorulduğun için olmuştur canım, fazla yormaman lazım kendini. Kanama yoksa sıkıntı yapma, ama kanama olmadi diye bir daha bu kadar zorlama 😊
Edaguler O haftalarda gayet sık görülen bir durum endişe etmeyin. Kasık ve karın ağrısını rahminiz genişledikçe sık sık yaşayacaksınız 😊
Fyz2014 Temizlikten geçtim ben bi kaşık yemek yapsam yeter detaylı temizlik yapmıyorum pislikten ölmeyecek kadar 😂