Maryhoney 39,3 de oldu sonunda ve çok acıdı galiba çok sıktım kendimi ondan oldu 😭 1 cm açıklık varmış başına dokunuluyor dediler suni istersen verelim dediler yada sancini bekle dediler istemedim beklicem sancimi doğru mu yapmışım😭
elissa Maryhoney canim benim sikma sikarsan yirtilir durduk yere enfeksiyon alirsin sicak suya otur hurma ye bol bol suniye kalma
Kerime47 Sancıyı beklemek dgru yapmıssn ama kndını sıkarak canını yaktırmıssın çatı ya grdgnzde ne kadar rahat olursan o kadar ıyı cnm aklında bulunsun
elissa Benm dr hep bu akli veriyor evde sancı cek doguma gel ki ebelerin suni sancininin eline kalma kalirsan canin cook yanar merdiven incik ama dikkatle onu yapamam dersen sandalye al ondan otur kalk yap legene sicak su koy otur bak sakin sıkıntı yapma stres yapma cocuk dogum kanalindan yukariya cikar
elissa Zor biliyorum ama hep iyi.seyler dusun ve yaninda hep dua eden olsun dogumumkolaylastiran dualar var sicak su da beline masaj yaptir agrin azalsin
Umutgulin Maryhoney normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum korkulacak hiç bir şey yok rahat olun.hayirli doğumlar.
Umutgulin Maryhoney benimde ilk dogumumdu pek bilmiyor dum tabi sancı nasıl ne şiddette olur hastaneye gittiğimde 9 cm açıklık vardı😊
Maryhoney Umutgulin açıklık güzelmiş herhangi bi hareket yaptınız mı açılsın diye peki keşke benimde açılsa