Biyolog 21 haftamda uçakla istanbuldan mardine geldik. Inan o süreçte bile ayaklarım davul gibi oldu canim
Bsra_28 Pelintaner ben ilk gebeligimde gitmiştim 35 haftalikta Allah'a şükür bisey olmadi zaten istanbulda da ara ara 2 saatlik 3 saatlik yolculuk yapıyorum ve hic bi sıkıntım olmadi çok şükür bunda da olmadan gidip gelerim inşallah
Sueda Bsra_28 28 haftalık hamileyim 1000 km lik yola çıkıcam bende doktoruma sorduğumda önde oturma emniyet kemeri takma arkada otur bişey olmaz demişti ama senin hem çoğul gebelik hem haftan erken doktoruna mutlaka danış risk varsa gitmeme durumunda varsa gitme bence
Muallimannecik Bsra_28 gebelerde hareketsiz kalınca pıhtılaşma oluyor o da bebek için sıkıntılı bi durum o yüzden yola çıkmadan tek aspirin Alman yeterli dedi hatta dönüşte de alacağım yine
Bsra_28 Pelintaner zaten benimde son olur Allah nasip ederse bayram nedeni ile gitmek istiyoruz burda kalacak kimsemde olmadığı için
hicran37 Bsra_28 canım 1 ay önce kanamam oldu o yüzden progestan kullanıyorum bugün doktoruma gittim 3.5 aylık bebeğin bir sıkıntı olmaz ama 3 saate bir mola ver yürüyüş yap dedi
Minigimveben Ben de bu ayin sonuna dogru 12 saatlik yola gitmeyi dusunuyorum kendi aracimizla 19 hafta olacak o zamana oncesinde doktoruma sorucam tabi ama acaba sonra pisman olur muyum diye dusunuyorum🙁
Hzlnr15 Bsra_28 kimsenin hamileliği bir değil. Ben 31. Haftada 9 saatlik yolculuk yaptım ama saat başı durduk 3 4 dakika yürüdüm. Çok şükür bir sıkıntı olmadı
Yessimy Bsra_28 varis çorabı önemli ödem, uzun süre hareketsizlik falan akciğer de emboli'ye sebep olabiliyor çok dikkat edin
Sibella86 Bsra_28 tek gebeliğim. Doktorun 3 saat yola izin vermedi illa gideceksen her 1 saate dinlenip yürüyeceksin dedi. Her hamilelik aynı değil doktorunuza danışın mutlaka
Bsra_28 Sibella86 ben gitmiştim geçen hafta kontrole orda sormuştum ama yarın tekrar soracagim içim rahat etsin en azından zaten yoksa derse gitmem
CinarBaykal Bsra_28 benim doktorum uzun yolu arabayla gitmemi önermedi uçakla gittik bence bir doktoruna sormakta fayda var