Aleynaarslan Arkadaşlar 4 aylık olduk bugün ve su icemiyorum hiç günde en fazla 3 bardak anca içiyorum oneriniz var mı 😶 bebeğim susuz kalır diye korkuyorum 3 bardaktan fazla icincede midem bulanıyor 🙈
Sultan42 Aleynaarslan siz yine 3 bardak içebiliyormuşsunuz ben bir bardağı zor içiyorum Üsküdar edeceğim diye aklım çıkıyor
Gfrn Aleynaarslan bende öyleydim şuan 5 ay olduk 2 lt içiyorumdur .Ben içemediğim zamanlarda portakal sıkıyordum mandalina elma falan 3 4 bardak içiyordum.
Aleynaarslan esrakdyf nasıl olucak bu iş bilmiyorum valla şu icemiyorum resmen hamile kalmadan öncede ayniydim su yerine herşeyi icebiliyorum ama su icemiyorum
Nilayyy Bende içemiyorum ama suyun içine portakal,limon ne bileyim aklına gelebilecek bütün meyvelerden atıp tatlandırıyorum sende dene 👌🏻
Bsnrck Nilayyy. Aynen bende onceden suyu aramazdim ama limon filan attim oyle oyle alistim simdi gunde 2 surahi bitiriyorum resmen 😊😊
ElifKarata 5 litrelik damacana ile geziyorum evde 🙂 heheehe dikip dikip içiyorum bardakta neymiş😂 şaka bi yana suyun faydası çok mümkün olduğunca içmeye çalışın