Sweetblonde88 Drryy 12 +0 da öğrendim değişmedi erkek biraz daha net oluyor ilk oğlumu da da 12+1 de söylemişti doktorum. Saglıklı olsun inşallah
Sedaaa87 Bana da ikili taramada 12+5 te erkek dedi doktorum. Pipi var burda vs demişti ama bugün 16+3 te gittim kız dedi☺️ Yanılma payı bıraktı yine de o nedenle değişir mi yine bilemedik eşimle. Şaştık kaldık
CinarBaykal Selay 11deyken benim doktorum da tahminim var ama 2 hafta bekleyelim dedi ama 12.hafta 2li testte %90 kız dediler
Gulsahctnky Eslifdenizc oluyor oluyor oğlumda doktor ilk kız demişti 5. Ayda gittik Buda pipisi dedi 😅😅
GulsahMulayim Drryy bana da 11+6’da %80 erkek demişti doktorum. Değişmedi, pipisini görüp görüp geliyoruz 😄 yüzünü saklıyor göstermiyor ama Mal meydanda 😂
kaanzey 13+5 doktor erkek dedi ama sonra kordon dolanmış kızda olabilir dedi bende heycanla bekliyorum hayırlısı bakalım
ant2602 Drryy dünü kontrolüm vardı 11+2 günlük dedi cinsiyet tahmini istedim bu zamanda emin olamayız daha çok erken dedi söylemedi
Drryy ant2602 banada erkek dedi ama bişey almayın daha net değil dedi 2 hafta daha bekleyip gideceğim ama meraktan ölüyorum