nalan28_ Merhaba hanımlar, 11+5 haftalık hamileyim Allah nasip ederse Şubat ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Diğer Şubat anneleri burada mı? Sizin nasıl geçiyor gebeliğiniz? 💕
flz355 nalan28_ Burdaaa. 12+3 bızımde. Çok şükür yogun kusma ve bulantılarm bitti🙏🏻Şuan rahat gecıyor. Hatta hamıleymısım gıbı hısseedemıyorum gıdıp gormesem bebişi 🤷🏻♀️
KukyFurMama nalan28_ 12+2 yiz biz de. 5 haftalıktan beridir mide bulantısıyla boğuşuyorum Allah bitmesini nasip etsin. Uyku hali de alıp götürüyor beni 😄 Onun dışında iyiyiz şükür. Senin nasıl geçiyor?
Tudi nalan28_ ayyy canimm haftamiz ve günumuz ayni 😊 Bende subat ayi annesiyim insallah saglikla sihhatle aliriz kucagimiza bebeklerimizi 😍😍😍🤗 Bende ikili tarama testini sali gunu yqptirdim sonuclari bekliyorum ayin 26 nda sonucu ogrenicem
nalan28_ KukyFurMama Benimde bulantılarım gitti gibi bir şey kendimi çok daha iyi hissediyorum her şey yolunda çok şükür bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyoru. 🥰🙏
Turna20 KukyFurMama benim de bulantılarım bitti sadece koku hassasiyetim kaldı bir de et ve yumurta yiyemiyorum. Canım inşallah bu haftayı atlatınca biter. Senin baya sürdü çünkü 😞
flz355 İkili testınızı yaptrdınız mı pekiiii kızlar ? 🙄 Ben ıkı gun once yaptırdım beklıyorum sonucu .
Sevatsibel flz355 geçtiğimiz Cuma yaptırdım. 13+2im şuan test sonucumuzu da 2 gün önce aldık. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Temiz çıktı testimiz.
Deletedmom3 Selam kizlar bugun 11 haftayi doldurduk bizde. Ikili test arastirmasi yapiyorum bu aralar ozellerde fiyatlar cok abartili 510 tl istiyolar ayrica muayene de 350 tl 🤔
flz355 Deletedmom3 Bende kendi muayenehanesi olan bir doktora gıdıyorum 200 tl verdım ıkılı test ıcın ama muayane ucretlerı falan gercekten cok pahalı 😪 Devlet hastanelerınde ucretsız sanırım bu testı yaptırmak orda da yaptırıp doktorunuza gosterebılırsınız. Ben o kdar beklemek ıstemedım sonuc ıcın ackcası 🤷🏻♀️ Sonuçlarımız güzel çıksın da 🙏🏻
Sevatsibel Deletedmom3 ben de özelde yaptırdım. Muayene için 200 TL veriyorum. Teste de 250 TL verdim.
gezentianne Deletedmom3 ben ikili teste 250 doktor muayenesine de 100 tl verdim,Üstelik özel muayene özel hemşire gelip kan aldı gitti. İstanbul Halkalı gürkan ağralı
2202020 Deletedmom3 dün Devlette ücretsiz yaptırdım sadece kan aldılar ve ultrasonda ölçüm yaptılar 510 neymiş ya yazık
Deletedmom0045 Bizde 14+2 olduk. 🥰 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Çok güzel, çok heyecanlı bir süreç. Doğum şuanlık şubatın ilk haftası görünüyor. Henüz cinsiyetini öğrenemedim. Sağlıklı ve hayırlı olmasından başka bir temennim yok 🤲🏻
Deletedmom3 flz355 onu da dusundum bakirkoy sadi konuka gittim muayene oldum dedim 2li test yaptirmak istiyorum perinatolojiye yonlendirdiler oraya gittim daha haftami sormadan yer yok diyolar ayrintili usg icin randevu verin o zaman dedim onada yer yok diyo ben ekimde yaptircam ekimdede mi yer yok diyorum yine yer yok diyo tek bildigi yer yok demek 🤦🏻♀️ simdi ozelleri arastiriyorum bakalim yoldayim bi hastaneye gidiyorum orda yaptiricam olmazsa cok sukur imkanim var ama bedava varken niye para dokeyim diye dusundum ama oda olmadi malesef
flz355 Deletedmom3 Ay ne gıcıklar ya😡 Tabı kı oyle ben sonucu bekleme surecı uzun dıye devlete hc gtmedm yoksa tabı ki ücretsız yaptırmak varken fuzuli oluyor verdıgımz paralar. Neyse rabbm guzel sonuclar almamızı nasip etsin hepimizin inşallaaah 🙏🏻
nalan28_ nalan28_ Deletedmom3 ben Süleymaniye kadın Doğum hastanesinde tek bir kişilik yer buldum şans oldu randevu aldım. Normalde düzenli olarak özelde doktorum var devlete de gidiyorum ama muayenem vardı geçen hafta dr bir kişilik yer olduğunu söyleyince aldım. Dediğiniz gibi çok şükür imkanımız var ama neden fazla para verelim devlette ücretsiz. İnşallah cümlemizin temiz çıkar sonuçları
flz355 Sevatsibel Ay çok şükür bizimde ultrasonda bı skıntı yoktu kan sonucunu beklıyoruz ıkı gun bıle uzun geldı 🙄 Sağlıkla kucağınıza alın bebeşinizi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Deletedmom3 Sevatsibel bende simdi vakif uni hastanesine geldim bakalim burda yaptircam artik ya arkadasim burda calisiyo 200 tl dedi ama emin degil