Etkinmhmt Ya ara ara burnum kanıyor benim sizde de oluyor mu böyle afedersiniz akmıyor ama peceteyle falan temizleyince bildiğin kan geliyo anlamadım normal diyorlar ama gene yaşayan varsa bilmek isterim 35 haftaligim ayrıca
37aysgl Etkinmhmt evet canım oluyo damarlar genişlediği için basınç yapıyomuş benimde akmıyo ama burnumu temizlerken oluyo ve benim diş etlerim bile sabahları uyanınca kanamış oluyo bazen
ekara Etkinmhmt burun kanaması gebelikte normal. Ayrıca acil diye başlık açmışsınız ki bu da acil bir durum değil.
espalp Etkinmhmt ben 32’yim bu sabah kanadı en son. Arada sırada kanıyor benim de. Doktora her sorduğumda normal diyor 🤷♀️
Ozgemlym Etkinmhmt ben 20. Hafta gibi yaşadım baya sabah kalktım yastık nevresim kan olmuştu yüzüm gözüm de uyurken kanamış birde başka bir gün gün içinde kanamıştı dr kan basıncın yükseldigi için normal iyiki kanamış dedi bana
Etkinmhmt 37aysgl ay iyi bari ya normalse korkmaya başlamıştım çünkü artık senin neden dişlerin kamaşiyor ki acaba
Etkinmhmt ekara rahatsız olduysaniz yazmasaydiniz yani tabiki acil bı durum yani kandan bahsediyoruz hey Allahım ne kadar gereksiz yorum yapıyorsunuz ya
Kbramsa ekara sanki hastane de arkadaş birinin önüne geçti acil diyerek 😄🤦🏻♀️ İnsanlarla uğraşmayı incitmeye, kırmaya çalışmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya
mucizem_oglum benimde oluyordu hatta istifra edince kan agzmdan burnumdan sanki adet olurmuş gibi parça parça gelirdi şuan 9 ay içerisindeyim yok Allaha şükür
ekara Etkinmhmt acil başlığı görünce yardımcı olabilmek için girdim. Vajinal kanama olmadığı sürece diğer kanamaların hepsi acil olmayan şeyler.
ekara Kbramsa ben şuana kadar herkese yardımcı oldum kimseyi de kırmadım. Ama bu forumda gerçekten acil durumda olan hamileler oluyor böyle başlıklar yüzünden öyle insanlara yardımcı olamıyoruz. Vajinal kanama acildir. Diğer kanamaların hiçbiri acil değildir.
Etkinmhmt Kbramsa aynen kesinlikle yani burdaki herkes hamile hamile olmak isteyen arkadaşlar falanda var yani ne oldu öyle insanı incitince ne var güzel bı yorum yapsaniz ay insanlar bı enteresan ya boşver canım
Etkinmhmt ekara arkadaşım oku çik sana acik gelmiyorsa millette sen yorum yap diye beklemiyor ya 😂😂😂😂😂😁😁😁😁güldürme beni akşam akşam lütfen ya
ekara Etkinmhmt sizin gibiler bu forumu bozuyo cidden. Siz gülüncek durumdasınız asıl hamilelik başka yerlerinizi de kanatmış gibi.
espalp Etkinmhmt bi de çok kan gelmiyo sanki burun duvarları kanıyor 🤷♀️ Kan basıncımız yüksek olmasının çok etkisi var
Etkinmhmt Ozgemlym evet olabilir bana doktorum bide eğer çok kaniyorsa KBB de yakiyolar dedi yaktir demişti benimde o derecede çok olmadığı için bişey dememiştim