Burcusss1 Kızlar mide bulantım oldu bugün adetin 13. Günü test yaptım ve çift çizgi çıktı testte problem olabilir mi
Matmazell Burcusss1 en kesini kan testine git canım testte de bozukluk olacağını sanmıyorum ama yine de kesin sonuç için kan testi yaptır inşallah gebesindir 😊
Sevdaoyku Burcusss1 ben erken yapılan.testlerden almıştım ve adet günümden hemen sonra yaptımda çift cizgi oldu. Çıkabilir herhalde diye düşünüyorum erken dehil ki
Bertug-Tugberk-Mom Genelde pozitif sonuçlarda yanilma az olur. Tekrar bir test alıp deneyin. Hayırlı olsun 🙏
Burcusss1 Bu kadar erken testin pozitif olması normal yani kızlar kan testine gidecegım ama şaşırdım o yüzden sormak istedim burdan belki benim gibi yaşayan vardır diye saolun dua edin bana
2cocukannesiiii Belki tekrar adet görmüşsünüzdür hamilelik üstüne, böyle bir ihtimalde var 🤗 inşaAllah hamilesinizdir çok heyecanlı ☺
Burcusss1 :)) inşallah kızlar ya ama normal adet gördüm ben bu ay ve şuan bulantı hariç bir belirti yok bir iki gün sonra tekrar test yapcam hayırlısı olsun inşallah
CicekGirayBysl Burcusss1 bem 15 gün varken yapmıştım çift çizgi çıktı sonuç şuan bugün tam 39+0 hamileyim ve doguramıyorum 🤦🏻♀️😁
PinPera Burcusss1 Yaniltmak istemem ama zor bir ihtimal gibi duruyor. Cunku adetin kendisi 7 gun surse 6 gun kaliyor geriye ve yumurtlama donemine girip uzerinden 12 13 gun gecmesi gerekir en erken sonuc icin. Ya siz gecen aydan hamile kaldiniz ve uzerine regl oldunuz yada yumurtlama donemindesiniz. Umarim gonlunuzdeki olur
PinPera Dilarasavull44 Adetinizin dongusu kac gun oldugu onemli.28 gunden hesaplamalarda 14.gun yumurtlama donemi olarak kabul edilir. Iliskinin uzerinden 12 13 gun sonra eger gebelik varsa b-hcg'de artis baslar. Gec dollenme de gorulebilir tabiki. Yumurtlama doneminin tutturuldugu gunlerdeki iliskinin uzerinden 12 13 gun sonrasi test yapmaya baslayabilirsiniz