Merhaba kızlar şuann hastane odamdan yazıyorumm bunlarıı sizee... uzunnn bi okadar da hüzünlüü gebeliğim boyunca tannsyon skntsıı cekmsemmde ara ara başımıı agrttığı oldu helekii son haftalarda artk 38 haftalık olmşştumm ee önmz bayram 37+5 de catı muaynesi için geldim doktora catımın müsait 1 cm acık ve yumuşama oldgunuu söyledi bir öncekii gün tansyonumn 14/8 oldgnu söyleynce doktrmm riske atmayalım yarın gel dgurtalım dedi bi yanım hüzünn bi yanım sevinçç gittkk eşimle eve annmmleri çagrdm 40 dk zaten evleri durumu anlattmm onlarda o gece bizde kaldılar ertesi sabah kahvaltımızı yapıp hastaneye geldikk yani dün sabah 7 agststa önce suni verdi 6 saat almama ragmen bir kere bile sancım gelmedi☹️ işe yaramadı e mecbur sezryana aldı beni saat 15.01de dünyya gözlerini açtı paşam! Buarada tamamen uyuttular beniii dgerini göze alamayz tansyon daha çok cıkar dye amlyt btgnnde cok zor uyandmm nfs alamadm heryerim agryrdu karnmm sankii ıslak sopa ile odun yemşcesine acyrdu bagırdm hep... Bebegm ise coktan babaya kavşmuşş .. Nwysekii beniide aldlar odaya sonra o sedyedenn kendi odamdakii yataga gecmekk ölümdü.... Kızlar size tavsiyemm eger gerçkten bir sorununuz yoksa kendii sancınızı ve normall dogumunnzu bekleyn sezeryan direk tercihinz olmasn şimdi burda ilk gecemm ama ne bebegmn altını alablyrm nede bi işimi yapabllyrmm herşeyime eşim annem koşuyor allh razı olsun❤️sorularnz varsaa alablrm sizleri cok seviyrum rabbimmm hepinizi ewlatlarınıza bağışlasımm bize happykidsyolu gözükür🖐️
Buarada bebeşim 3 kilo 60gr 50cm 38+0da doğdu emme rafleksi kuvettli
Sadece biraz keyifciii pamuğum benim😘😍
Hepinize yeniihuzurlu mutlu günler ömer asaftan öpücüklerrr😘😘😘dua eder dua beklerimm zira allh katında en makbul dua galibin galibe yaptığı duadır (tanımadığı kimseye) uzun oldu hkknzı helal edin💙💙💙💙💙💙💙💙