ezgms1 Haftamda yüksek tansiyondan hastaneye yatışım yapıldı düşürülünce taburcu edildim ancak bebeği riske atmamak adına 37. Haftanda sezeryanla doğumunu yapıcaz dedi doktorum normal Doğum istiyordum hem ilk gebeliğim hemde kilolu hamile kaldığım için ki zaten istesemde yine sezeryan olcaktı çünkü bebeğim makat gelişti 07.08.2019 sabah 8 de sezeryana alındım minik meleğim dünyaya geldi Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu bende doğurdum diyorum 😂🥰👼🏻
Mom72626 ezgms1 ayyyy ne güzel ben de doğurmak istiyorum artık 😒😞 allahım analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun 🙏🏻🙏🏻♥️♥️
Gurbet_kusu ezgms1 hiç üzülme canım normal olmadı diye bende 24 saat sancı ve 10cm açıklıkla son anda sezeryana alindim çünkü bebek kanala inmiyordu ve kalp ritimleri bozulmustu
Efsoo feyzaa34 normal tansiyonunuz ne kadar.mesela benim normalim 12/8 11/7 dir mesela.14/8 17/8 cok sayiyor doktor bende. Benim tansiyonum 12/8di mesela.yuksek olursa dusuk olursa duzene saliyorlar sinra dogum basliyor
Nilveannesi10 Bana da 14-8 çıkarsa hemen gel doğuma alırız dedi. Yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi yapıyormuş o yüzden riske atmıyorlar. Çok şükür kurtulmuşsun darısı bize artık yavrularımıza kavuşuruz İnşaAllah sağlıkla
ezgms1 Efsoo normalde tansiyon sorunum yoktu gebelikte çıktı son haftalarda sürekli yükselmeye başlayınca doktor riske atmayalım dedi bide bebek tersti
Efsoo ezgms1 iyi yapmissin doktoruna guvenmissin canim Benimde olmaz tansiyonum..ama bir defa sinirlenmisdim diye kalkmisdi hemde nasil.salamiyorlardi test vericekdim hemin gun test alamamislardi cok onemli birsey o
Efsoo ezgms1 Sukur canim.bizde toparlandik arrtik ben normal yapdim canim.dogumda 10 kilom gitti 3300 qram bebekdi.doktorum suyumun cok oldugunu plasentanin cok buyuk olduvynu dedi agirlik ondanmis😁6 gun oldu dogym yapali 4 kilom gitmis.22 kiloyla girdim doguma.60la girdim 82 kiloyla bitdi hamilelik.67 kilo kalmis.simdi insallah oda gider.korse takiyormusun?bana diktor sezeryan olcak olsaydim yine takdiricakdi canim.hic bisey kalmadi karnimda .ama bu catlaklar olmasaydi daha gzel olurdu🤭
Eyll_kuzu ezgms1 merhaba öncelikle hayırlı olsun banda hipertansiyon tanısı konuldu kaça çıktığında tansiyonunuz doktorunuz yarış verdi müdahale etti