37aysgl Kalça bacak kasık ağrılarım için doktorum magnorm vermişti ama agrım kesilince bırak dedi şimdi ben yine içtim ondan agrılarım geri başladı doktora sormadım bi zararı varmıdır ?
Htcgkn7301-- 37aysgl Benim arada oluyordu dr iki günde bir kullan dedi kesilince bıraktım nadiren olduğunda da almadım zarari yoktur sanmam öyle olsa hiç verilmez
Serife07 37aysgl valla ben dogumdan sonraya kadar kullandım canım doktorum eğer kullanmazsan çocuk sende ki kalsiyumu alacak ve sende kemik erimesi olur demişti hiçte bi zararını gormedim çok şükür günde 1 kullandim doğumdan sonra dahi kullandim
Ozgehasan 37aysgl bende kullandım ama ağrım geçince bıraktım cnm agrin varsa bi sorun olmaz bence sorun olacak olsa ilacı yazmazdi zaten😊
Htcgkn7301-- 37aysgl 2 günde bir al istersen sende dr daha iyi bilir gerçi de kramp için verilmiş ilaç sonuçta
37aysgl Htcgkn7301-- agrılarım için sabah akşam vermişti doktorum yinede bi sorarım anca bu kesiyo agrılarımı
37aysgl Serife07 bi zararı yok ozaman canım rahat rahat içiyim ozaman çünkü resmen bacaklarım ve kalçalarım agrıyo yatamıyorum
Serife07 37aysgl valla bana bi zararı olamdi cajimcanım hem o ağrılar bide rahimde yumuşamaya sebep oluyormuş görümcem 5 aylık hamile 3. Aydan beri magnezyumun hapını kullanıyor canim
Htcgkn7301-- 37aysgl O zmn ilacına dr un dediği gibi devam et canım kiminin magnezyum ihtiyacı daha çok oluyormuş ve geçti sanırken yine başlarmış