Aleynaalper1 Kızlar 29.haftam sabah uyandığımdan beri bacağımda agrı vardı öğlen baktım komple mosmor ve şiş yürüyemiyorum varis değil yaşayan varmı cok ağrıyor 😭
Mr1517 Aleynaalper1 20. Haftada yaşadım sanki vurmuşum gibiydi 1-2 tane ama acısı yoktu şişlik vardı hafif sonra kendisi kayboldu doktora sordum kan değerlerim normal çıktı , bir probleme karşıtın bakmıştı ilaçta vermedi öyle geldi geçti
beyazguvercinim33 Aleynaalper1 bacım farketmeden bir yere çarpmışaındır takip et morluğu ona göre doktoruna danışırsın
Mz93 Aleynaalper1 doktora gitmelisin çünkü pıhtı atmış olabilir. Ona bagli dolasim bozukluğu olup hem agri hem morluk olusabilir. Gebelikte yatkınlık aryar acil gecikmeden doktora git.
Kbrazcan Ozgehasan benimde kol dirseğimin arkasında varmış eşim fark etmiş 🤭 pıhtılaşma var bende onda mı oldu acaba
Aleynaalper1 Ozgehasan ağrı varmı peki benim bayağı ağrıyor çünkü yürüyemiyorum sol bacağım sadece ☹️
Aleynaalper1 Mr1517 😭 doktoruma mesaj attım kalp damar cerrahiye yönlendirdi yarın gideceğim umarım geçer yarına kadar ☹️
Aleynaalper1 Kbrazcan olabilir bende de pıhtılaşma bacağımın damarları çok şişmiş shrekin bacağı gibi oldu teki de incecik 🤣
Ozgehasan Aleynaalper1 ağrım var dokununca bile ağrıyor sanki biyere şiddetli bi şekilde çarpmisim gibi ama carpmadim canm bilemedim bende bi bilegimin hemenust tarafında bide omzumun alt tarafi nda
Aleynaalper1 Ozgehasan bacağımı gönderdim kalp damar cerrahi mutlaka görsün yarın gelin dedi içime korku düştü
Arymy Kan sulandırıcı kullanıyorsanız olabilir ben coraspin kullanıyorum bacaklarım haftalrdır mor. Biri geçip biri başlıyo dr sıkıntı yok dedi.
Aleynaalper1 Arymy yok kullanmıyorum ki canım evet diğer bacağımdaki geçti bu sefer solda başladı anlamadım
Kerem_alyadua Arymy bende coraspirin kullanıyorm ve bacaklarım mosmor kılcal damarlarım çatlamıs gibi 30 haftalık hamileyim 2 hafta sonra kontrolm var soracm agrı falan yapmıyr hiç son haftalarda artmaya basladı
Aleynaalper1 beyazguvercinim33 hayır canım ya bir yere çarpmadım uykudan uyandım ağrıyordu bacağıma baktım morarmış komple diğeri normal yürürken baya çekiliyor acıyor
Aleynaalper1 Mz93 büyük ihtimal oyle oldu 😫 cok harekette ediyorum yatmıyorum neden oyle oldu bir fikrim yok hayatımda bu kadar acı yaşamamıştım ☹️