Merveogz Tecrübeli anneler sezeryanda karın sarkmasını önlemek için önerisi olan var mı ? Sezeryan olacağım haftaya sarkma konusunda çok gözümü korkutan oldu toparlama ameliyatlarından da cok korkuyorum en azından en baştan ne yapılmalıdır ???
Burcuveburcum Merveogz Herkeste sarkma olmaz korkmayın arzettin sonra korsenizi takıp doktora danışıp toparlanır😉
Sedahiraa Merveogz niye sezeryan oluyorsun cnm doktor bana çatın dar dedi galiba Bnde sezeryan olucam
Seher__ Merveogz canım hiç sarkmadi benim göbeğim hemen eski haline döndü 40 günde hiç doğum yapmamış gibiyim çok şükür ama karın kaslarım iyiydi egzersiz yapardm önceden hiç çatlağım falan da olmadi
TubaKorkmaz 2 sene olucak sezaryan olalı doğurduğumda beri hiç sarkmam olmadı Gözün korkmasın herkes bir değil
Merveogz Sedahiraa rahmin üst alanı dar ve bebek sanırım iri öyle dedi en onemliside kordon boynunda ve ters yonde normal cok istedim nasip olmadı ama 😔
alyatalha Merveogz bence o vücudun kendi yapisiyla alakali ben sezaryen oldum korse falanda takmadim sarkma olmadi.