Mr1517 Kızlar 30. Haftamızdayız , beni panik sardı sizce şimdiden yavaştan hazırlasammı ? Siz kaçta başladınız ? Yada diyorum 28’inde kontrolüm var ondan sonramı hazırlasam ? Heyecan bastı ay ne çabuk geçiyor son 3 ay 😂😂😂😂🙏🏻🤰🏻
Betttt Mr1517 bence yavaştan başlamalısın. 37. Haftamdayım daha dün hazırladım keşke erkenden haZırlasaymışım ağırlaştıkça kolum bile kalkmıyor.
beyazguvercinim33 Mr1517 benim hazır bile 😁 yıkanıp ütülenecek inşallah onu da 33-34 gibi yaparım şuan 26+2 elhamdulillah i
dilekce1907 Merhabaa hanımlar 38+2 haftalığım 28.haftada hazırladım erkendi biraz evet ama ben çalışıyorum yıllık iznimi 28.haftada kullandığım için bidaha vakit bulamam diye hazırlamıştım bence vaktidir hazırlayın zaten yıkamasıydı kurumasıydı ütüsüydü derken nerden baksanız 4-5gün alıyor
Denizselll 37yim bebeğinki hazır benim ki dğeil sırf üşendiğim için ütü yapmaya gecelikleri hazırlamadım
Mr1517 Kontrole kadar yıkar ütüler bitiririm yavaştan, kontrollü atlattımmı hemen hazırlarım bende 🤦🏻♀️🙏🏻❤️
Zsare Mr1517 ben 30da yıkadım ütüledim her şeyini hazır ettim, şuan 32yim hem erken doğum riskine karşın hem de gitgide ağırlaşıyor insan, bence yavaştan başlayın
Mr1517 Zsare Bir ton liste var elimde hangisine göre hazırlıcam etcem şaşırdım cidden 🤦🏻♀️ Burdan hep tecrübeli annelerden kaydettim bir ton yapmışım 😂
mervepsai Mr1517 Şuan 36+5 34 haftalıkken hazırladım iyi ki hazırladım geç bile kaldım sancılarım oluyor arada ve iyice ağırlaştım her an herşey olabilir 30 ideal bence 😊
Sevdaturhann Mr1517 kesinlikle hazirlayin hem agarlasiyor insan hemde ne olacagi belli olmuyor :) 36 haftada dogum yaptim aniden normal giden gebelik surecime ragmen :))
Kerem_alyadua Mr1517 bende 30+1 oldum haftaya bebeğin cantasını hazırlcm daha kendime bişy almadım en yakın zamndada kendime hazrlamayı düsünüyorm Allah nasip ederse