Belirlenmedi Hayırlı geceler bayanlar 😍 Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba yorumlarınızı alabilir miyim 👏🏼🤰
Dilara25 Belirlenmedi 12.haftada büyük ihtimalle kız dedi ama kesinleşmesi için 16 yı bekleyelim dedi bn 17 de gittim emin olduk kız bebek olduğuna:) hatta 8 haftalıkken bile kız bebek gibi demişti :) doğru çıktı kalp atış hızından tahmin etmişti doktorum
Melegimm19 Belirlenmedi bebeğin pozisyonuna doktora göre değişir canım erkekler erken öğrenilir derler hep ama kızım olacak nasipse erken öğrenmiş sayılıyorum bende çoğu gebeye göre inşallah merakta bırakmaz sizi miniğiniz😊
Belirlenmedi Dilara25 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende kalp atışlarını bugün duymaya gidicem hayırlısıyla 🙏🏼❣️🥰
Belirlenmedi Melegimm19 inşallah inşallah bugün kalp atışlarını duymaya gideceğim çok da korkuyorummmmmmm 😌😭
Melegimm19 Belirlenmedi annelik böyle birşeymiş inan her kontrole insan heyecanla gidiyor sabah bizimde kontrolümüz var uyku yok heyecan dorukta 😂🙈 inşallah güzelce duyarsınız güzel kalbin sesini 💞
Belirlenmedi Melegimm19 amin inşallah siZde aynı şekilde.... ben geçen Cumartesi merdivenden düşmüştüm biraz ondan endişeliyim korkuyorum 😔
beyazguvercinim33 Belirlenmedi evet valla ama 12 hafta itibari ile kız gibi demişti hep bide sağlıklı olsun kız erkek farketmez dedik Rabbimize nasip etti ya elhamdulillah hayırlı olsun o önemli