Aysnclk Devlet hastanesi olduğu için hep bi çekinme yaşıyorum acaba samsunda kadın doğum hastanesinde doğum yapan ya da duyduğu olumlu ya da olumsuz seyleri paylaşmak isteyen olursa çok seviniriim
MinnosAnnis Canım ben samsunluyum Ekim’de Doğum yapacağım inşallah, eşimin kuzeni kadın doğumda Doğum yapmış iyiydi diyor neticede sadece Doğum üzerine olan bi hastane hiç bişe artık eskisi gibi değil olanaklarda gayet iyi bide böyle düşünmek lazım
Aysnclk MinnosAnnis inşallah öyledir ilk gebelik olunca tereddutte kaliyor insan ne olcagini bilemedigi icin. benimde doğumum ekimde rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin inşallah hepimizin
ilknurss 2 yıl önce bir karamsarlıkla gitmeye başladım.. Şimdi 2. gebeliğim ve asla düşünmedim... 2 yıldır hiçbir olumlu birşey yaşayan olmadı etrafımda umarım sizinki sorunsuz sağlıkla gelir..
Aysnclk ilknurss sağolun cevapladiginiz icin bi nebze olsa rahatladim hepimizinki saglikla gelir inşallah
ilknurss Aysnclk Yalnız ben olumlu bir mesaj yazmak isterdim ama olumlu hiçbir gelişmem olmadı o hastanede 9 ay boyunca gittiğim doktor acilde tesadüf o gün nöbetçiydi ve sancılarımla kaldım öyle beni asla tanımadı ve o hastanede doğum yaptıramayacağını söyleyip beni fakülteye sevk etti. Ama saolsun sayesinde mükemmel ekiple tanıştım. Artık içim çook rahat ve 10 doğumum olsa onunuda kesinlikle omüde yaparım.
Aysnclk ilknurss ben olumlu seyler duymak istedigim icin sanirim ilk mesajinizi kendimce oyle anladim ama zaten korkuyodum ordan suan iyice fikirlerim netlesiyor haklisiniz benimde duyduklarim o yönde o yuzden birazda olsa olumlu seyler duyarim demistim ama yokmus sanırım
sevval55 Kendim asla o hastanede dogum yapmam. Kanamadan yattıgımda koridorda herkes dogum bekliyordu ilgilenen yok kadın aç yemek veren yok zaten dogurcak diyolar. Odalar o kadar piski. Benim kanlı çarşafımı 3. Gün azar işiterek değiştirtrim. Bi kız vardı doktoru ona ben dogurtucam tabiki falan demis söz vermis kız acilden yatıs yapmıs doktor yok ortada ulaşamadı tatildeymis... baskası dogurttu kız cok uzuldu ve korktu. Kadın dogum pismanlıktr varsa paranız özel en iyisi öyle bi bakıyolarki parayı alınca
Aysnclk sevval55 gerçekten mi ya şuan fikirlerim yine değişti sanırım riske atmadan özele gitmek gerek
sevval55 Aysnclk gercekten canım devlet hastanesi ayrı kadın dogum cok ayrı.. biz cimere şikayet ettik cıkarken. Pislik yuvası hemsirelerden bişey istiyosun bin azar işitiyosun. Hastaneyi yenileseler bari ananemin dogum yaptıgı haliyle duruyor
Cern Kesinlikle kendini ve cocugunu riske atma.. Doğum yapılcak en son hastane şartlar vs cok kötü.. Mülteciler tuvaletlere cıplak ayak gidiyor odalarda o ayaklarla oturuyorlar. Ve doğum sırasında onlar hepimizden öncelikli orda hemşire bile olsan öncelik onların. Resmen mikrop yuvası hastane. Ve doktorlar cok fazla zorluyorlar arkadasım doğum yaptı. Normal olsun diye cok zorladılar tansiyon tavan yaptı 1 hafta yogun bakımda kaldı. Eşi hastaneden almak istedi izin vermediler. Ve en son samsun hastanelerinde virüs salgını vardı. Bi ara herkesi asıya falan cagırdılar. Doğumda bu daha fazlaydı bir ara hastanenin bir kısmı karantinaya alındı. Devlet hastanelerini cok iyi biliyorum. Babam baska bir devlet hastanesinde görev yapıyor bir doktor arkadasını aradı doğum yapan arkadasım için iyi bir çocuk doktoru sorcaktı getirmeyin hastaneye cocugu baska yere götürün riske atmayın dedi.
mihromihro bn iki dogumumuda samsunda yaptım çok memnun kaldım kızlar suan kocaelindeyim yeni taşındım 3. gebeligim ve burdaki hastaneler berbat asla burda yapmam samsuna gelecegim doğuma valla sukredin samsunun kıymetini anladım çok güzel ilgileniyorlar her ebeler bağırıyor illaki