Zeynepdefne23 HandeYavuz o hastaneden memnun olan cok az, hastane konusunda cok kararsızım siz hangisine gitmeye karar aldiniz?
[silindi] Mihribali Devlette tekli odada kalma şansım olsa yine bi ihtimal düşünürdüm. Bir de çocuk doğar doğmaz kucağa vermiyorlar diye biliyorum. Bunlar üzücü şeyler. Yoksa özele keyfimizden vermiyoruz ki onca parayı😪
Minnosaile Twin_mother2 vallahi bazı doktorlar da anormal. Bende doktor sıkıntısı yaşadım bayrama denk geliyor doğum. Burada olabilirim olamam vs. Bir kaçı da sezaryen yönlendirdi bende kabul etmedim
HandeYavuz Zeynepdefne23 ben özel muayenehaneye gidiyorum şu an. Serklajlıyım acil oldum hemde lokman hekim akay hastanesinde yaptı doktorum ordan çok memnun kaldım. Doğum için de orayı düşündüm yenidoğan ünitesi de varmış 😊
selbi_19 TC0101 Evet eğer retina göz damarı yanı ince ise ıkındığın zaman o damar yırtılıyor ve doktorlar hemen fark etmeyebilir onun için doktorum riske atmak istmedi garantisi yok dedim olmaz derim olur dedi onun iç,n sezeryan verdi benimki bu arda -4.25
Sedda5441 Mihribali Bende aynı düşüncedeydim taki orda çatal muaynesi olana kadar midem aprıyor diye gittim devlete önlem amaçlı kadın Doğuma sevkettiler ama hem eşimi koridora dahi sokmadılar hemde canımı çıkarttılar çok berbat bi muamele gördüm ilk defa çatala çıktım korkuyorum acır mı dedim tersledi ağlayarak çıktım ordan kollarımın morarmasıda cabası daha asla gitmem.. bende Kocaeli Gebze de oturuyorum
Sedda5441 Sedda5441 tabi birde refakatçı olarak eşini kabul etmiyoruz dediler normal Doğum istiyorum o sancıyı çekerken tek başıma olacam içeriye hiçbir şekilde yakınımı dahi almıyorlar yani bence bi kadın özellikle ilk Doğumunda yanında bir destek istiyor tek başına o Doğum sancısını çekmek bana çok korkutucu geldi
Betzm Mihribali evet bende artık devlet hastanesinde muayne oluyorum dogumum orada yapacagım bu sürece kadar özele gittim ama gerek yok
MehtapErol Mihribali Çok güzel anlatmışsınız sağolun, gebelik okulu ücretli mı? Başvuru nasıl yapılıyor acaba
MehtapErol selbi_19 Evet doktoruma sordum var gebelik okulu dedi bir hemşire varmış onunla irtibata geç o daha iyi bilgi verir sana bu konuda dedi
Myssr Mihribali ben muayeneye ozele de devlete de gidiyorm ama devlettr yapcm dogumumy tabi kardeşimin gitcegm hastanede ebe olmasi da avantajim ama 😅