blackmail merhaba arkadaslar yakinlarimi ziyaret icin gitmek istyrm ama kafamda hep deli sorular bebegi etkiler mi ?
BurcuAydin blackmail 2 ay arayla eniştelerimi kaybettim cenazelerine gittim ikisindede yaşadım sorun 2-3 gün hissetmedim bebeğimi etkileniyorlar bence 😞
Esrelf blackmail lohusa ve adetli iken ziyaret uygun değildir. Hamileyken ziyaret edilir diye biliyorum.
Sonay blackmail hocaya sorman daha iyi cnm ama sanmıyorum ben öyle bişey duymadım gece yapılan ziyaretler iyi değil diye duydum oda hamileler için değil tüm insanlar için geçerli diye biliyorum
Bsnrck blackmail. Esrelf. Evet lohusa ve adetliyken ziyaret yapılması uygun değil onun harici ziyaret yapabilirsin bi sıkıntı olmaz ama abdestli olmanda fayda var 😊
Kelebek29 Benim dağım canım babam var mezarda valla her 2 haftada bir yanındayım asla böyle bir kaygım yok. Ölüden zarar gelmez o hakta asıl zarar gördüğümüz dokunduğumuz insanlarda.
Betbet blackmail ayy iyice sapittilar valla kim cikariyor canim benim bunlari icinden ne geliyorsa onu yap mantigina uyani yap yani
Tamam blackmail ibadet yapıyorsunuz,mezarlık ziyareti ile,ne güzel.Çok üzüleceğiniz ortamlar dolayısıyla bebeğinizi etkileyebilir fakat dua için mezarlık ziyareti yapacaksanız,çok sevap.Sakın aklınızı bulandırmayın.