Aslgly Kızlar ya o kadar çok sinirliyim ki kim ne dese batıyo bana. Biri bişey diyince ya cinnet geçiricem ya ağlıcam yani sinirimden. Niye böyle oldum ben ya
Burciny Aslgly ay sorma bende öyle eşinin nefes alması bile batıyor bağırıp çağırıyorum sonra da pişman oluyorum ağlayasım geliyor hormanlar anacım hormonlar
Ozlem2634 Aslgly aynı durumdayım onume kım gelırse bagırıyorum sonra pişman oluyorum ama degısen bısı yok gene bırı bısey desın hemen baslıyotum gene bu iniş çıkışlar sersem etti beni
Aysedgrlikrkmz Aslgly bugüne has bşy mi acaba bende öyleyim halbuki güne çok iyi başlamıştım ama şuan aşırı gergin mutsuz huysuz bşy oldum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Julej Burciny anam aynı ben bende eşime sürekli bağırıyorum durup dururken sinirimi bozuyor. Bişi de yapmıyor susuyor tamam sakin ol diyor diyor. başkası olsa valla kimbilir ne yapardı sus biraz diyorum kendi kendime . üzülüyorum sonra ne üzülcem ya diyip yine bağırıyorum 😄ne bileyim öyle kafam kötü ki vallahi hormonlar tavan 😄
Burciny Eşime diyorum ki karanfil kokuyon evde bile karanfil Yok adam karanfili nerden bulsun o da yavrum kaçıyor yanımdan sakinleşince ben gidiyorum yanına anlıyacağız adamın çilesi çok benden yana bu aralar
Hln-dyr beni niye etkilemedi bu hamilelik herkeste bi sinir stres🤣 hamileliğin tadını çıkarıyorum çünkü çok güzel bi duygu. kimseden bişey beklemiyorum. her işimi kendim yapıyorum çok şükür. nazlılar çok kırılgan olur istekleri yapılmayınca😝
Alarasel Aslgly ayy bnada oluyo çook hemde böyle tüm sinir sistemim bozuldu herkese sinir oluyrm yaaa her denilene böyle ağlayasım geliyo çok gıcık verici bir durum bu ama bnce sadece hormonlar değil yani bunun sebebi cidden sinir oluyrm ya