Denizselll Kızlar bu iğne kalçadan mı yapılıyor doktorum yeni yazdı ve acıtıyor mu iğneden aşırı korkuyorum olmak bile istemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Smnl Denizselll hiç acımıyor, yan etkisi kişiden kişiye değişir ama Benim biraz ateşimi yükseltiyor böyle bir şey olursa telaş yapmayın
Denizselll yorumcuanneniz valla henüz almadım daha bugun yazdı doğuma 15 gün var 3 kere kullan doğuma kdr dedi. Acımıyor yani dimi normal iğne bana göre acıyor 🙈
cennetinsusu Denizselll Benim 11 aylık kızıma yaptırıyorum iğneyi. Bn kucağıma alana kadar ağlıyor. Kucağıma aldığım gibi susuyor. Acısa susmaz, çok fazla ağlar. 🤷♀️
Denizselll Prensimvarrr ya ben çok korkuyorum yaptırmak da istemiyorum oldum olası B12 düşük benim hap kullandım yine geçmedi faydası olacak mı ki
Denizselll Meryemabf ya benim fobim var ondab iğneden çok korkuyorum kan falan aldırırken ödüm kopuyor çocuk oyalar ya hemşireler banada öyle yapıyorlar alırken 😕😂😂
Meryemabf Denizselll bu korkularını yenmelisin doğumda ne yapacaksın 🤷🏻♀️☺️ Bu kan aldırmaktan daha hafif birşey çok kısa sürüyor bemce sen normal doğum bile yaparsın tanımadan söylüyorum korkularını yenebilirsin
Denizselll cennetinsusu ay inaşşalh dediğiniz gibidir ya acıdan ziyade fobi benimkisi işte iğne korkusu