Eelliiifffff Bebeginiz ne kadarken cinsel iliskide bulunulmali yada ilk aylarinda mesela 3 4 haftalik 1 aylikken bulunulursa zararli mi ?
Nnurmehmet Eelliiifffff Canim benim daha once bir düşüğüm var Şimdi de 9.haftadayım ve doktorum 3 ay dolana kadar ilişki yasak dedi yani herkes aynı değil bazılarına ilişkiye yasak koymuyor doktorlar benim ilkinde de yasak değil dedi doktorum ve ilişkiden sonra kanamam olmuştu ardından da düşük yaptım kanamam kesilmemişti o yuzden bence şimdilik ara verin nacizane tavsiyem sen tedbirini al takdiri ALLAH'a bırak hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🌷 Bu arada yeni hamilesin sanırım gözün aydın rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🌸
EAK Eelliiifffff canım ben 26haftayı bitirdim.5haftalıkken öğrenmiştim normalden biraz daha az olarak yaptık hiç.kesmedik.Haftada bir gün yapıyoruz yani açıkçası.En önemlisi kondom kullanın.Dr riskli bi durumdan bahsetmediyse bişi olmaz.Ama hareketlerini biraz kısıtla çok aktif davranma.
Izzet Eelliiifffff biz ogrendigimizden beri ara vermedik doktor yasak koymadi sadece haftada bi o kadar doktr yasaklamadiysa sorun yok demektr
Eelliiifffff Nnurmehmet doktora gidemiyorum ki bayram arafesi ya neredeyse hepsi izne cikmis 🙄yeni ogrendim hamile oldugumu sansima doktorlarda hep izinde
Nurcan126 Aynen herkese başka der dr duruma göre bna cinsellik serbest 7. Haftadayım tehlikeli kanama ağrı düşük yoksa sorun olmaz bnce
DilanKaya Bana da doktor yasaklamadı. Sorduğumdaysa sonrasında kanaman olursa veya ağrı kramp gibi şeyler olursa korkma dedi. Çok yoğun olursa sadece gelebilirsin dedi. Onun haricinde bir sıkıntı görmedi. Haftada 1-2 kere normalmiş🙊