Doğumdan sonra bebeklerimiz bizi kokumuzdan tanıyor ve bu sayede rahatlıyor(Muş) yaşayıp göreceğiz inşallah ama doğum kursunda öyle bir hikaye dinledim ki doktordan çok Şaşkınım😁
yeni Doğum yapmış bir annenin bebeği anne dışında herkeste susuyor ama anneye gelince sürekli ağlıyormuş çocuğu hastaneye götürmüşler çapada bi prof’a. Profesöre konuyu anlatınca ve biraz muayene edince bebekte bi sorun yok annesine söyleyin banyo yapsın demiş😭
çocuk sonra gerçekten susmuş 😂
güldüm ama gerçekten üzücü ve malum yaz ayındayız kolay kolay terlemeyen ben terliyorum ve vichy deodarant kullanıyorum bi nebze iyi geliyor ama emzirince ve yaz sonunda kısmetse Doğum yaptıktan sonra ne yapabilirim diye düşünüyorum yeri geliyor insan duş almaya vakit bulamıyor açıkcası anne kokusu bir Bebek için çok önemliymiş hemşireler deodarant asla kullanmamız gerektiğini söyledi ne yapacağız acaba bilemiyorum duş alacağız yıkanacağız tamam ama fırsat bulamayınca ne olacak ?
Ben 3 gün duş alamayan insanlar biliyorum hele de yalnız çocuk büyütenler için çook zor 🙄
ve yaz hamileleri olarak bizim için daha zor😭