Simos44 Selambengeldim canım doktor yapılması gerekeni söylemiş ilacı da vermiş. Korkma bu tarz lekelenmeler ilk üç ay normal. Sakin ve sabırlı olmaya çalış ağrılar da şu an için normal
EAK Selambengeldim akıntı normal ama renk değil canım.Şeffaf beyaz olması gerekir.Bol bol su iç.Doktorun tedbir olsun diye progestan vermiştir.12 haftada falan keser büyük ihtimalle.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Boşuna strese girip kendini de bebeğini de üzme.En tehlikeli şey stres.
Lbyrkd Selambengeldim içini ferah tutmalısın. Gebeliğin belirtileri illa ki kusma başdönmesi olacak gibi akılda kaldığından bu gibi belirtiler pek bilinmiyor. Fazla akıntı fazla sancı bunlar olabilir- bende yaşadım ve doktora gidiyodum bu durumlarda- tabiki psikolojini bozmak yerine gidip kalp atışını dinleyerek rahat edebilirsin ama bununda normal olduğunu kabullenip içini rahat tutmalısın😉 tez zamanda geçmesi dileğiyle 🤗
BiDunyaMutluluk Selambengeldim canım hepsini ben de yaşadım senin gibi endişelenip gittm Bi sorun çıkmamıştı. Şimdi 24 haftalık olduk içini ferah tut progestan korur bebeğini düzenli kullan. Folik asiti de ihmal etme.
Mz93 Selambengeldim hapı ve fitili ayni zaten... ayri bi fitil formu yok. Gece icmen daha az sarsar dogru demis
Kerime47 Selambengeldim bnmde oyle oldu pregostan verdı altan aldım suam 34 haftalıgız duzenlı kullan allahın ıznıyle bır sey olmz
NurdanHakan Selambengeldim yat uyu dinlen başka hiçbişi yapma olur mu hatta tlfnu bile kapat canını sıkacak kimseyle görüşme bi ay bu akıntın yerleşme kanaması olabilir zaten doktorun progestan vermiş yani düşük önleyici ama fazlalaşır ise git doktora hiç bi işte yapma ayaklarını yükselt uzan sadece yemek ye lavaboya git başka bişi yapma cinsel ilişkidende uzak dur bu gelip geçici bir süreç sonra ilgilenmen gereken herşeyle ilgilenirsin çok geçmiş olsun olumlu düşün olumlu olsun olur mu
Glybskl Selambengeldim benim bildiğin tuvalet göl oldu kanamadan ağlayarak bende gittim ne görsem bebek ayaklarıyla tekmeleyerek keseyi yırtmış 5cm ondan dolayı 10gün kalkmadan yattım progestan kullandım çok şükür 19 haftalık olduk iyiyiz kesemiz kapanmış kuaförüm çalışırken sıkıştırdığım için tekmeleyerek yer açmış paşam 😅😅😅😅
seher578 12 haftalıkken kahverengilik yaşadığımda doktor bol bol su iç, yat demişti. Siz de bol su içmeyi ihmal etmeyin.