Serrameri @bilnazo68o gittim ilaç vermedi çok büyük değil sıcak suya otur kefir falan iç dedi geçer dedi
SemaSalihh Serrameri Canım bana kadın doğumcum krem vermişti benimkilerde yeniydi hani çok önemli değiller ama kremleri kullan demişti inşallah seninkilerde ilerlemeden geri giderler sıcak suya otur
Serrameri @Nur55 banada baktı dedi ki çok büyük değil küçükmüş ilaç kullanmanı önermiyorum hamilesin kefir iç keten tohumu ye su bol bol iç sıcak suya otur günlük 15 dakika dedi geçer dedi
bilnazo68o butterfly4 dusunmeden hep korkmusumdur :D alistim. Kullaniyorum ben bi sıkıntı yasamadim .doktorumda bisey demedi bana
Eda1994 Serrameri hamilelerde genelde hep cikiyomus benimde ilk hamileligimde cikmisti 2 gebeligim hala var doktorada gitmedim bazan aci oluyo okadar dedigin gibi et parcasi var benimde nohut kadar
espalp Serrameri çabuk geçiyo bi süre hiç olmuyo sonra yine oluyo aylardır böyle benim anlayamadım 🤷♀️ Yediklerimden mi oluyor bilmiyorum 🤷♀️ Ben de merhemi birkaç kez kullandım ağrı olunca
butterfly4 @bilnazo68o bakalım doğumdan sonra benim ki nasıl olacak ben de büyümesinden korkuyorum, büyürse de ameliyat olurum diyorum ama ondan da korkuyorum 😐
Minigim38 Bugün sordum doktora sıcak yada ılık suya otur dedi zeytin yaglı seyler ye dedi. Icindeki et parçası icinde yapacak bisey yok dogumdan sonra belki gecer belki daha kötü olur dedi 😪 zeytin yagi ile icine geri sokmaya calis dedi
ruzgar0121 Minigim38 canım seninkinde ağrılı şiş miydi yoksa içte miydi benim bir haftador şiddetli bir ağrı dışarda iki koca şiş😞😞