Guzelllll Sürekli açık hissi var yiyorm 20 dk snra gene acim ne olacak boyle bilmiyorum bu durumda olan varmi
Ozgehasan Guzelllll valla bende öyle 😄 sofraya ilk oturan ben oluyorum en son kalkan da ben oluyorum ❤
sevgitekes Guzelllll ilk üç aydaysaniz öyle oluyor az az sık sık yeme isteği benimde öyleydi sonra düzene girdi
Hamzaeymen_donmez Guzelllll bende de aynı his var yaa ama ben yiyorum yiyorum kilo almıyorum günde 5 öğün yemek pisiyo evde
Guzelllll Ozgehasan daha 12 haftalık bu gidisle nasıl olucak bakalim kimi duysam yiyemiyor kilo veriyor ben tam tersi herşeyden yiyesim var. 🤣🤣
Ozgehasan Guzelllll olabilir canm ben en başından beri yiyorum şükür bulantim vs hiç biseyim olmadi sürekli istahim açık hatta geceleri bile biseyler yiyorum 35+4 olduk bu zamana kadar sadece 10 kilo almışım💁
Guzelllll Ozgehasan Badevehande. Ilk hamileliğinde 20 kilo aldım o kadar dikkat ettim sağlıksız hic bsy yemedim haftanın belli günleri balık vs yedm 2. Hamileliğinde herşeyden yedim hic dikkat ermedim 6 kg aldım şimdi 3 .bakalim nasıl olacak bebeklerinde 3.700 3.800 doğdu
Badevehande 24.haftada 14 kilo almış biri olarak 70 kilo olmuşum elinizden geldiğince az ve öz beslenin 😒
Badevehande Guzelllll ya işte beslenme tarzı alışkanlık yapıyor aldığımız kilo artınca diğerinde çok almıyoruz mesela 80 kilo insan nasıl beslenirse öyle besleniyoruz çok almıyoruz ama 60 kilo biri 80 kilo biri gibi yiyince birden alıyoruz 😞😞
Kupra Guzelllll ayyy cok güzel 😘 ya bişeyy sorabılırmıyım sız tecrubelısınız ya benım ılk bebek olduguu ıcın :/
Ulku07_95 Guzelllll aynı benim gibi hiç beklenmedik bir anda sürpriz yaptı ❤ 12+3 olduk biz Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat uzun ömürler versin 🤲🤲👼
Guzelllll Hamzaeymen_donmez ıns bende almamışımdır doktor bayramdan sonra çağırdı bakalim kaç cikicam
Hamzaeymen_donmez Guzelllll bende bayramdan sonra tartilicam ama fazla kilo almadım ben kendimi biliyorum oğlumun peşinde koşmaktan kilo alamıyorum ki