Anne6161amine Bu bana gebeliğim sürecinde 3 defa oldu bebek hareket ederken parmak çıtlatr gibi çıt sesi geliyo başına gelen oldu mu endişelendm
Humakusu Anne6161amine benim de oluyor canım YouTube da bir doktoru izledim bebeğin eklem sesleriymiş 😂
dvran22 Anne6161amine canım bende 34 haftalığım bugün anlattığın o sesleri duydum ne olduğuna anlam veremedim bi türlü 😊😊
Anne6161amine Humakusu insan korkuyor ne oluyo diye etrafımdaki gebelerde hiç rastlamdıgıö Bi durum da sagolun
Humakusu Anne6161amine hiç korkmayın bence geçenlerde bir bayan sormuştu bende kimseye anlatamadım saçmalama derler diye ama yaşayan varmış
Sinemokcu Anne6161amine hii olabilir ben 27. Haftaligim daha basima gelmedi belki oldu ben duymadım bilemiyorum ama bilgi edinmiş oldum bunu
anapanda12 30lu haftalarımdan sonra bende de oluyordu o parmağımı kütletince olan ses ve his karnımda oluyordu bebeğin eklemlerinden geldiği rivayetler arasında yer alıyor gerçeği Allah bilir
ozlem_68 Bende 36 haftalıgım ıkı kere duydum cok degısık bı duygu gercekten ama kesinlikle karnımdan yani bebekten geldi o ses
Paapaatyaa Aa aaa evet ya . O ses bebekten mi geliyormuş . Bugün yaşadım diyebilirim bende midemden yada bagirsaklarimdan geliyordur dedim . Bebekten geliyor olabilir 😂😂 ama şaşırdım şahsen bebekten gerçekten gelebikir mi ya . 😂 biz 38+6 yiz
Ahmeturas Anne6161amine 30. Haftamdayim dun aksam bide az evvel o bahsettiginiz sesi duydum çıt etti saniyelik ilginc ama inanilmaz degil mi ? Anlayamadm bende ama hersey normal gorunuyor yani panik yapmayalim bence hemen 👋🏼
Hamileanneler_25 Anne6161amine Bana da olmuştu canım endişelenme bebek gerildikce hareket ettikçe kemikleri eklemlerinden geliyor o ses korkma