Sonunda banada buraya yazmak nasip oldu 🙏 aylardır buraya takip ediyorum normal doğum hikayelerini okuyup kendimi motive ediyordum hep normal doğum yapmak istedim hem sağlık açısından hemde daha çabuk toparlanmak adına ama kısmet olmadı 🤷♀️ Normal gidiyordu herşey sancılarım oluyordu ntsde cıkıyordu ama bi türlü açılmam olmadı. 9 gün önce sabah kontorol için hastaneye gittim günlerim yakın olduğu için direk ntsye soktular sancılarım hep 100lere çıktı doktor hemen alttan muayne etti açılmam yoktu cok şaşırdı acil yatış yaptı beklicez gönderemem dedi. Serum takıldı biandan da ntsye bağladılar sancılarım hep yüksek çıkıyordu ama ben hiç hissetmiyordum arada bel ağrım oluyordu sadece doktor gelip alttan muayne ediyordu ama hala açılma yoktu beklicez dedi sürekli yürüdüm merdiven inip çıktım squat yaptım duş aldım hatta oda da halay çektim 😂 herşeyi denedim ama olmadı her ihtimale karşı doktor aç kalmamı söylemişti ve sabah 10dan sonra bişey yiyememiştim doğru düzgün kahvaltı yapmadığıma pişman oldum siz yapın gidin bol su için ben baya kötü oldum serum taktılar sonunda yataktan kalktım yürüdüm kızımın odasını süsledim hazırlık yaptım hala tık yoktu tekrar ntsye bağladılar ve ben biraz uyukladım doktor kontorle geldi gözümü açtığımda kağıda bakıyordu yanında ebe vardı hala mı hissetmiyorsun dedi sancım yok dedim sancıların hep 90-100 normalde yerinde duramıyor olman lazımdı acı eşiğin cok yüksek o yüzden hissetmiyorsun bu şekilde beklemeye gerek yok suni versemde açılma olmaz sen hissetmezsin dedi sezeryana alalım dedi kabul ettim 13 saatin sonunda gece 23.00 de hazırladılar korktum tabi ama yapılcak bişey yoktu belden uyuşturmalı oldum o anı yaşamak istedim ve cok güzeldi onu getirdiler yanağıma koydular herşey gitti sanki sezeryandan korkuyordum ama korkulcak bişey yokmuş evet zor hareket ediyorsunuz ama ben 4. Günden sonra işlerimi yapmayı bebeğe kendim bakmaya başladım bile Allah herkese sağlıklı bi şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin biraz uzun oldu kusura bakmayın 🙏❤️❤️