Tubakmlk Meraba arkadaşlar. 35+3 deyim. Nefes alamıyorum. Yemekten hemen sonra çarpıntı oluyor yemek yemeye korkuyorum. Kendimi panik atak hastası mıyım diye sorguluyorum. Yoksa normal mi acil cevap lütfennn zor durumdayım
Heisenberg Tubakmlk Doktorunuza söylediniz mi bunu? Ne zamandır var? Belki gebelik zehirlenmesi yaşıyorsunuz kimse bilemez bunu acile gidin bi baksınlar🙏🏻
Deniziimmm Tubakmlk canım ben artık kahvaltı hariç inan yemek yiyemiyorum dediğin gibi hem çarpıntı hemde nefes almakta zorluk çekiyorum 35+1 bende 😞
Badevehande Panik atak daha şiddetli geçer anksiyete olabilir yada artan kan hacminin yan etkisi olabilir hızlı yemek yememeye çalışın kaygı bozukluğunuz var ise mutlaka doktora danışın derim geçmiş olsun
Tubakmlk Badevehande teşekürler. Sürekli bi nefes de zorlanma oluyo. Kan değerim 13 acaba o mu telaşlandırıyo bilemedim 😣
Tubakmlk Heisenberg 2 haftadır böyleyim doktor diyaframa baskı yapıyordur o yüzdrn dedi. Tansiyonum da 7ye5 çıkıyo oda etkiler dedi inşallah geçer doğumdan sonra
Nilveannesi10 Heisenberg gebelik zehirlenmesi çok farklı bir şekilde oluyor ama siz yaşadınız mı acaba böyle bir şey dediniz ?
Badevehande Tubakmlk olabilir canım bide tansiyonun düşmesini bende yaşıyorum nefes alamıyorum uzanınca mesela sıcaklarda bayılacak gibi çarpıntı oluyor sanki kalbim avcumun içinde 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Buz gibi suyu enseme başıma dökünce rahatlıyorum 🙏
NaileK Bende panik atak var bazen banada oluyor yatarken falan bide sürekli yatıyorum.nabzim yükseliyor o çok etkiliyor.temiz hava alarak ve soğuk su içerek rahatlayabilirsn kahve içiyorsan bi süre icme