Çok şükür nasip oldu doğum hikayesi yazmak Allah hepinize nasip etsin sağlıkla doğurmak. Dünyanın en tırsak insanı olarak ben doğurduysam herkes doğurur bunu canı gönülden söylüyorum 🥰 burda hep olumlu hikayeleri okudukca güç buldum sizde benden bulun inşallah. Ameliyathaneye girdiğimde sağolsun herkes güler yüzlüydü. İlk defa ameliyathane gördüm bu arada. Belden uyuşturdular ve damar yolu daha çok sızlıyor inanın 🤗 sonra ayaklarım ısındı uyuştu doktorum sondamı taktı anlamadım bile. Sonra sadece dokunmaları hissettim ama asla acı yok sonra başımda biri Dünyaya geldi bebeğin dedi. O zaman çok heyecanlandım hemen gösterdi doktorum ağlıyodu minik kuzum sonra bakımını yaptılar koynuma koydular Allahım o nasıl güzel bir koku. Sonra biraz heyecan yaptığım için hafif sakinleştirici vurdular. Odaya geldim kızım beni bekliyordu. Her şeye değer hemen ağrı kesici vurdular çok hafif adet sancısı gibi ağrım var. Kalktım direk karşıya baktım Yürüdüm tabi sızlıyor ama korkulacak hiç bir şey yok. Şuan 10 tane doğum yaparım sezaryenle. Güç alın cesaret alın diye doğum yaptığım gün yazıyorum. Hepinize çok dua ettim. Allah sizleride sağlıkla kavuştursun inşallah