Ndd Mondlicht bende dalan zeytınyaglı kullandım 30 derece bırkere durulama yaptım sadece tortu kalmadı hiç
Mondlicht Ndd çamaşır makinemde sıkıntı var heralde sabunu alırken 2 kaşık kadarını tortu gibi bırakıyor 😐
Mondlicht Saniye85 kıyafetler de iz kalıntı yok onlar tertemiz çıktı çift durulamayla. ancak çamaşır makinemde var deterjan gözünde onu anlamadım aslında sıcak suyla yumşatıp mı koysam bilemedim sabun tozunu
Julej Mondlicht dalan güzel kokuyor mu ben duru aldım güzel ama buram buram beyaz sabun kokusu istiyorum bilginiz var mı ya marka olarak
Mondlicht Julej valla ben çok beğenmedim . Ama dediğiniz gibi buram buram beyaz sabun kokusuna da bayılırım belki bize fikir veren biri olur 🤗
Julej Mondlicht yaaa keşke olsa . duru granül bebek kokusu gibi aslında güzel 🙂 ama beyaz sabunnn kokusu olmalı of en sonunda hacı Şakir sade olanından rendeleyip koyucam ama ondada kimyasal madde çok diyorlar :(
Virgomom10 GuelGltkn bilmiyorum artık mikropları kırılsın diye düşündüm ben resmen kaynatmak gibi 90 derece
Ebiyim Virgomom10 benim de makinemde bebek programı hem uzun hem de 90 derece ama çok araştırdım. 30 derece ilk kullanım için yeterli. 90 derece olan kullanılıpta kirlenen kıyafetler için. Malum kazalar olduğundan 🥰
Ebiyim Bu arada ben uni baby aldım. Parfümsüz. Hiç kokusu yok. Bence bebek deterjanının kokusu olmamalı. Parfüm varsa kimyasal vardır. Granül sabun da düşündüm bi ara ama ben sıvı deterjanı 2 defa duruluyorum sabun olursa 3-4 durulama yaparım herhalde 😬
Serpilsaltikalp Mondlicht granüllü deterjanlar kalıntı bırakıyor. Sıvı deterjan tavsiye ederim. Bende birkaç kez kullandım. Üstelik Makinem sıkmamaya başladı. Servis geldi. Granüllü deterjandan dolayı olduğunu ve kullandığım için garanti kapsamına girmediğini söyledi.
Serpilsaltikalp Mondlicht bencede 4 yıkamada 6 aylık yeni makineye servis çağırtırdı bu deterjanlar bana. İçini söküp temizlediler. Deterjanlar yapışmıştı resmen borularına. Düşünün artık nasıl zarar veriyor. Ben birdaha hiç kullanmadım. Kıyafetlerde kalıntı bırakması cabası zaten.
Bsrkrgz Mondlicht canım granülü direkt kullanma zaten suyla yumuşat öyle kullan o zaman makinana da zarar vermez
Mondlicht Bsrkrgz suyla yumşatıp detarjan gözüne mi dökeyim canım sıvı deterjan aparatı koymamak gerek olur mu acaba
Bsrkrgz Mondlicht evet canım deterjan gözüne dök yine ben burda granülü kullananlardan öyle tavsiyeler okudum hep kalıntı bırakmaması için hem çamaşırda hem makinada bi dene bakalım sende
Emine_8 Mondlicht kuzum ben dalin in sıvı deterjan ını kullandım cok memnun kaldım kpkusu da cok guzel bebeksi koktu kıyafetler hep 😍
Mondlicht Emine_8 bende elimde ki granülü sıvılaştırıp kullanıp daha sonra sıvı deterjan a gecicem sanırım canım🤗🤗