Hnfvndk https://i.hizliresim.com/vaJrzm.jpg Kızlar cozemedım normalde 36.0 hafta bugun ama ultrasonda 3 ayrı hafta var hangısı bebegın gercek haftası?
Melleeeek Hnfvndk bebeğin karın, bas, bacak ölçümü yapılıyor ya canım bazen bas ölçüsü karın çevresi önde veya geride olabiliyor . Yani bebeğin 36 haftalıkken karın gelişimi 36+5 olabilir ultrason ölçümlerinde ama sen adet tarihine bakacaksın
Deletedmom2224 Hnfvndk hepsi bebeğinizin haftası. Biri baş biri karın biri bacak haftası. Ama siz bildiğiniz haftadan devam edin bunlar arası çok açılmadikca önemli değil
TugbaOlcay Hnfvndk Canım bana doktorum en doğru sonucu bacak boyu (FL) verir demişti. Adet tarihiyle en çok uyuşan ölçüm oymuş. Yani FL nin altında yazan hafta en doğrusu
Hnfvndk Deletedmom2224 zaten bı tanesı karın cevresı ölcüsğymüş. Pekı smdı benm dogumuma 4 hafta mı var 3 hafta mı kafam karıstı
Yarenali Hnfvndk her hafta o bolgesinin gelisimi örneğin kafasi 37 haftaliga uygun boyu 36 gibi . esit gitmiyor zaten hic ama sizinki onden gidiyor galiba 😊
Deletedmom2224 Hnfvndk aslında zaten normal olacaksa bebek ne zaman gelirse o zaman doğuracaksınız 😊 4 haftanız kalmış işte 40 in dolmasına
Twin_mother2 Hnfvndk canım üçüde senin haftan bdp 37 +2 ile uyumlu kilosu 37+0 ile diğeri neydi tam hatırlamıyorum oda 36+6 ile ama kilosu 37+0ile uyumlu
Tugce1634 Kafa çevresi,karın çevresi,bacak boyu vs hepsinin jangi haftayla uyumlu olduğu yazıyor orda.onların oryalaması da bebeğin kaç gün önde veya geride olduğunu gösteriyor.benim hep söylüyor ortalamasını doktor da sizin yazıyor mu orda bilmiyorum
Mervednr Hnfvndk birisi senin kendi haftan, diğeri karın çevresi biride baş çevresi olması lazım canım net bir bilgim yok