Tugce35 Bi sorum olu ak aklıma takıldı eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var doktora sordum ne yapılması gerekiyor dedim hamileyken bişey yapmıycaz dedi daha 7 haftalık gebeyim önemli bir konumu acaba hiç başına gelen var mı
Mom72626 Tugce35 hayır canım hamileyken 28. Haftada ilk iğnen olacak 2.si Doğumdan sonra. Doktorunuz nasıl birşey yapmayacağız dedi Ki 🧐 istersen Google da yaz çıkar söylediğim gibi
cennet22 Tugce35 canımm bizdede kan uyusmazlıgı var daha dun ignesini vurdurduk hatta 33 . haftamızdayız
Beyzanurlina Tugce35 bıyerde duydum kadarıyla kan uyusmazlıgı ilk cocukta skntı yaratmıyomuş dogumdan sonra iğne oluyomusun galıba 2. Cocukta skntı oluyomus
Tarana Tugce35 28ci haftada iğne oldum o kadar.Ama eğer kanaman olursa daha erken olucaksin iğne.O kadar sorunlu bisey değil
Badevehande Benim ilki kürtajdı sonrasında vuruldum iğnemi eğer şuanki ilk olsa hamileyken vurulmak gerekmiş iğnesini canım
Betzm Tarana sonradan agrı vs şeyler oldu mu ben Perşembe günü olacağım cuma akşamı 3saatlik yola cıkacagım bir sıkıntı oluyormu
Merve_ancl Tugce35 benimde vurulmadı canım doğumdan sonra çocuğun kan grubuna bakacaklar babanın kanını taşıyorsa ona göre iğne vurulacak senin kanını taşıyorsa problem yok demektir.
Mutlulu Tugce35 canım doktorun nasıl belirtmedi ki 28.hafta da iğne vurulcaksın bide Doğumdan sonra en başında doktorumuz bilgilendirdi bizi bi daha ki randevu da doktorunla bu konuyu dile getir canım
Tugce35 Mutlulu vallah her girdiğimde doktora söylüyorum ben sordum yanii kendisi hiç bilgilendirme yapmıyor gidince gene sorucam saten nasıl doktorlar bende anlamadım
hemsire_gebis Tugce35 kan uyuşmazlığı tedavisinde iki yöntem var Bazı doktorlar 28. Haftada yaptırır doğumdan sonra bebek kan grubuna bakılır eğer negatif çıkarsa yapılmaz pozitif çıkarsa iğne tekrar yapılır Bazı doktorlarda sadece doğum sonrası yine bebek kan grubuna göre yaptırır 😊
Ezgikra Tugce35 ilk gebeligimde bnde dogumdan snra oldum 2 ye hamileyim 28.haftada vuruldum dogumdan snra kan grubuna gore tekrarda vurulabilrm
Kerem_alyadua Tugce35 ilk gebelikse bişy yapmıyorlar 28.haftada kan tahlili yapıyorlar eğer negatifse yine ipne yapılmıyor doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakılıyr eğer babanın kan grubundansa iğne yapıyorlar o zamn eğer o zamna kadr kanaman faln olursa hemn yapıyorlr