Zulubik YeterK bildiğimiz isimlerden şaşmamak lazım. Bu yeni moda isimlerin hepsi öyle bence. Sanki birisi bilgisayar başına oturmuş tuhaf tuhaf isimler üretmiş ve anlamına da olumlu şeyler yazip isim sitelerine koymuş gibi geliyor bana :))
YeterK Zulubik Doğru valla. 😊 Post sahibi farklı isim önerisi isteyince gözüme takılanları yazmıştım. Yoksa bizde Gökçe Hilal koymaya karar verdik 🌸
Duygu202420 Belediyeci Allah ın izniyle benim de kızım olucak adını doğa koyucaz🙏🏻🥰 aklımızdakiler Melis Duru Deniz Amine dünya tuana idi eledik doğa oldu 🥰
ilminur_ufuk Belediyeci benimde kızım olucak biz ecenur düşündük eşimle anlamı nur gibi parlak güzel kız demekmiş🥰
Zulubik ilminur_ufuk ece kraliçe ve güzel kadın demek. Nur da nur. Ikisi de apayrı iki kelime. birleşince o anlamı nasıl alıyor hiç anlamıyorum valla:) direkt çevirisi Kraliçe nur ya da güzel kadın nur'dur
ilminur_ufuk Zulubik benimde adım ilminur ilmi ve nur ayrı şekilde bakarsak farklı bırlesince farklı anlam cıkıyor canım :)
Ebruas Bende kızım olursa melina koymayı düşünüyordum. Yunan kökenliymiş anlamı bal demek. Eşim beni severken hep bal mısın diye sevdiğinden bende çocuğuma vermek istemiştim anlamı bal olan bir ismi ama erkek bebeğimiz olcak 🥰
Zulubik ilminur_ufuk ilminur farsça bir tamlama. Ilm-i nur 'dur aslı. Türkçeye çevirince Nurun, aydınlığın ilmi şeklinde bir anlamı vardır. Tamlama Eki VS. Her şeyi var. Sıkıntısız bir isim yani. Ama ecenur' da Türkçe tamlama Eki yok ki. Ecenin nuru olması lazım Anlamlı bir bütün olması için. Ayrıntı tabi bunlar :) Bunları yazmamdaki amaç aslında isim sitelerinde yazan her şey doğru değil demek aslında. Alakasız isimlere o kadar saçma anlamlar yazılmış ki yazık insanlar da inanıp çocuklarına bu isimleri koyuyor. Sizinkinin kötü bir anlamı yok en azından.
Mlkemrecre Belediyeci benimde kızım olucak Ecre koyucaz kuranda bi çok sürede geçiyor anlamı ödül mükafat isim olarak konulması uygun görülmüş ❤️😍
Merve0909 Benimde kızım olucak🤗 ismini elmira koyucaz, anlamı ilk aşk ve cennette gölgesine ihtiyaç duyulan ağaç❤️
iremgorlensnsnsn Belediyeci ben kızım olursa börteçine koymak istiyorum hem herkesin kullandığı bir isim değil hemde anlamı güzel
El_mu Bende 29+2 yim Allah nasip ederse bizde kız evlat bekliyoruz 😊 İsim olarak babasıyla ortak UMARE koyacağız 🌸