Pesperu Kokusuz kotex pamuklu kullanıyorum ve sık sık değiştiriyorum,hiç bir zararını görmedim bu devirde bez mi kaynatıcaz yok artık 🤦🏻♀️
Deletedmom138 ArzuBeli tiens günlük ped kullanıyorum çok pahalı ama yapacak bişey yok organik olduğu için mecbur
Damlaaaa60 SevgiSungur Ben akıntım çoğalınca günlük ped kullanayım dedim. 3 gün sonra kaşıntım başladı bende bıraktım. Sık sık değiştirmeye çalışıyorum
Leylasnsy ArzuBeli merhaba kotexsin günlük pedini kullanıyorum 3 aydır. Ne doktorum ne ebe bana da böyle bilgi vermediler. Düzenli olarak her saat başı değiştirirsen pedi bence bi zararı olmaz. Kotex hem pamuklu bi zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü nereye kadar kilodu değiştireceksin ki. Kotexs en iyisi bence.
Leylasnsy Damlaaaa60 kotexs deneyin bide. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Gratiste indirimli alabilirsiniz.
Ayyucebanu ArzuBeli ayy ben sürekli kullanıyorum zararı olabileceğini hiç düşünmemiştim bidahaki gidişimde doktoruma sorayım bari
Emrem2320 ArzuBeli ben kulanıyorum yoksa ne içamaşırı kuru kalıyor ne picama akıntıyı bırak ıslanıyor su mu idrarmı bilmiyorum ama ben baş edemiyorum
Mekamu Ben de sürekli kullanıyorum, hamilelikten önce de sonrasında da.. Öncesinde de birşey yapmamıştı sonrasında da. Ama annem kullanamıyor mesela, onda iyi olmuyor. Herkesi etkilemiyor yani.
Emrem2320 ArzuBeli başından beri kullanıyorum iltabım hiç yok her test temiz çıkıyor 30 haftalık olduk daha iltap olmadı kalitesindenmi bilmiyorum ama bende yan etki yapmıyor
anneadayi_ Günlük ped kullanıyorum doktor bişey söylemedi hiç ,akintimda çok şiddetli olmadı çok şükür ama sık sık degistiriyorum hijyenik olması açısından
Hayat ArzuBeli kullanıyordum.Sonra akıntı artıkca mantar oluşmasından korktugum için artık kullanmıyorum.Çünki bazen geç tualete gidiyordum ve öylede kalınca kaşıntı yapıyordu.Çamaşır deyişdirmekten yoruldum 🙄🙄😫😫😫
DenizzZ-89 Ben de senelerdir kullanıyorum hamilelik döneminde de hep kullandım hiç sıkıntı yaşamadım zararlı biliyorum ama çok sık tuvalete gittiğim için o olmadan asla 🥰
Gcbebisii Miracannesimirza hafif mentollu gibi bi kokusu var onumu kullaniyorsun bende aldimda tereddut ediyorum