Seren9227 Hamileligi boyunca hiç aşı olmayaniniz var mı? Doktorum hic ası ol demedi ama herkes neden olmadın vah tüh diyo ben anlamadm 😒🤦♀️
Mrv21 Seren9227 kaç haftalıksın bilmiym ama olman gerekliydi bence. saglık ocagına gidip görüş ben ilk aşımı 18 haftalıkken oldum 2. Aşıda eylülde gel dedi
Serpilsaltikalp Seren9227 ilk gebeliğimde doktorum tetanoz aşısı için sana kalmış ister yaptır ister yaptırma. Zararı yok aşının. Yaptırmasan da sorun olmaz. Doğum yapacağın hastane gerçekten çok steril bir sorun çıkmaz demişti. Şimdi ikinciye hamileyim sağlık Ocağı 20. Haftada çağırdı aşı için. Yapılması gerekiyor dedi. Bunda yaptıracağım galiba.
Turkolog Seren9227 aşı için sağlık ocağı arıyor canım aramadılar mı seni? Tetanoz oluyorsun bildiğim kadarıyla ben yaptırmadım ama sağlık ocağı aradı görüştük orası ayrı.
Aleww Guligul Seren9227 Endişe edecek bir şey yok. Bana doktorum kendisi tetanoz aşısı yaptırma dedi. Hastanede steril bir ortamda doğum yağacaksınız zaten. Allah korusun zaten bi kaza falan olsa size tetanoz alışı yapılacak mecburen.
Guligul Henuz ben de olmadim kimse asi olacaksin demedi. Asm den de arayan soran yok hamile oldugumu biliyorlar anlamadim .. en iyisi ugrayip sormak olacak
Beyzanurlina Seren9227 doktor ilgilenmiyo zaten canım saglık ocagından senı aramaları lazm 17. Haftamda ilk dozumu oldum cumada 2. Dozumu olcam hayrlısıyla sen git saglık ocagına benıde aramadılar ne zaman olcam dır gittim aşımı yaptılar kart vercekler onu kaybetme😘
uhuddd Seren9227 ben yaptırmadım aşı bi sorunda yaşamdım doktorlarda aaa neden olmadın falan demediler 🤷🏽♀️
Seren9227 Aramadilar beni saglik ocagndan, ugrayp soraym zaten 34 haftalık oldum bu saatten sonra yaparlar mi bilmiyorim😊
Dmrklyasemin @Seren9227 bende aşı olmayanlardanım ama sağlık yönünden bir sıkıntım var aşıya karşı vücudum alerji yapıyor fazla tepki veriyor bebeğe zararı olur diye olamadım sağlık ocağı da yapmak istemedi zaten😓
Guligul Ben bugun doktorumla gorustum yaptir deyince asm ye gittim ve ilk doz tetanoz asimi oldum. 2.dozu da 1 ay sonraya cagiracaklarmis..